Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
rasedus
 
anni 06. juuni 2003, kl 10.59
Kui rasedkas jäin 3.juunil,kas on võimalik,et eile rasedus kartes või nii kiiresti pole võimalik sest, et seemne rakk ja munarakk pole veel munajuhast emakassegi jõudnud?
 
merike 06. juuni 2003, kl 11.10
oled sa kindel, et oled rase? veits imelik kuidas sa seda kindlalt öelda saad. ja kui olidki siis on see võimalik et katkes. suurem osa sasedusi katkebki meie enase tadmata...
 
anni 06. juuni 2003, kl 11.15
Kuid kirjutatud on ju,et paar päeva võtab aega enne kui ühinenud munarakk ja seemnerakk liiguvad munajuhast emakasse.

Ma siiski loodan,et mminuga on kõik korras.
 
kle 06. juuni 2003, kl 12.04
mine küsi arstilt: www.kliinik.ee
 
kriips 06. juuni 2003, kl 13.24
mis selle küsimuse mõte on? et kas kolm päeva peale vahekorda on võimalik kindlaks teha kas rasedus katkes? no kuule, ei ole...umbes neli päeva liigub viljastatud munarakk emakasse ja kinnitub seejärel emaka limaskesta e pesastub, alles seejärel saad sa tunda või määrata oma rasedust, kõik muu on puhas ettekujutus. oota ikka kannatlikult ja siis tee test (min 10 päeva peale vahekorda võib olla miskit seal testil kirjas aga ei pruugi veel)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!