Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kas võib rasestuda kui...
 
jana 09. juuni 2003, kl 01.28
Ma magasin oma pisiga, ja tegime seda ilma kondoomita. Ütleme nii, et tema sperma ei jõudnud minu tuppe. Aga kas on võimalus, et võin rasedaks jääda?
 
möhh 09. juuni 2003, kl 09.00
kust sa tead, et ei jõudnud?
 
Lili 09. juuni 2003, kl 13.53
Kunagi mulle üks naistearst ütles,et sedasi jääb varem või hiljem rasedaks,kuna mehel võib erituda ka enne natuke spermat ja seda ta ei tunne.Kui sul on kindel plaan mitte rasedaks jääda,siis see moodus pole küll sobiv.
 
Yola 13. juuni 2003, kl 17.24
Jah, on võimalik, et Sa jääd rasedax. Nn. väljatõmbamise meetod on väga ebausaldusväärne, sest väheke spermat eraldub juba enne "purset". Seda on nii vähe, et pole näha ega tunda, aga ometi piisab sellest, et rasestuda. Nii et kui Sul last saada pole plaanis, siis olex kindlam minna arsti juurde ja Postinori kysida. Kuid kui see aeg juba möödas on, siis jääb vaid loota, et see kord ei juhtunud midagi. Et endal kindlam tunne olex, võid osta apteegist rasedustesti ja kindlax teha. Ja järgmine kord kasutada kondoomi ;) Või kui see tundub ebamugav, siis mine arsti juurde ja lase endale kirjutada välja rasestumisvastased tabletid :) Mina alustasin ka veidi aega tagasi nendega ja tunne on hea ;)
Päikest Sulle :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!