Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Kas ei saagi lapsi?
 
Muumi 09. juuni 2003, kl 15.03
Elan oma mehega koos. Tahks ´last saada. VÕtsin pille aga jätsin pooleli. Pole neid juba üle kuu võtnud aga rase ikka pole. Mis jama on?
 
miilu14 10. juuni 2003, kl 02.02
ega see nii kähku igal ühel käigi, mõnel võtab aasta otsa aega, sellest alates soovitatakse juba pöörduda arstile...ja kui sa ikka väga tahad, arvuta oma ovulatsioonipäevad ka välja, siis peaks ikka näkkama. Minul näed läks kohe õnneks, esimese katsega pärast pillide ärajätmist. Edu ja rahu!
 
Kirss 10. juuni 2003, kl 08.37
Statistika järgi peab umbes pool aastat proovima enne kui õnnetub. Ka aasta proovimist on täitsa normaalne. Mõni proovib aastaid enne kui õnnestub. See on suur juhus kui juba esimese korraga õnnestub.
 
Milvi 10. juuni 2003, kl 14.39
Viska beebi peast ja oledki kõps rase:)
 
Mann 10. juuni 2003, kl 15.23
Olen Milviga täitsa nõus. Käisin peale 5 kuist proovimist arsti juures ja kui arst ütles, et niikaua, kui ma kinnisideest lahti ei saa, ei jää ma ka titeootele. Mõtlesin, et arst peab mind ullikeseks. Siis võtsin plaani silmaoperatsiooni, mis ei toimunudki, sest rasedus oli vastunäidustuseks. Nii, et võta rahulikult, kuigi tean, et see pole eriti kerge
 
Kati 11. juuni 2003, kl 09.40
Vana tõde on jah see, et kõige kergem on rasedaks jääda siis, kui last ei taha. Vaata ümberingi ja näed et kui palju on soovimatuid rasedusi ja paljud neist, kes last väga tahaksid, näevad tema saamisega palju vaeva või ei saagi kunagi.
 
tee 11. juuni 2003, kl 10.58
See asi on sedasi, et mine poodi osta ovulatsiooni test ja proovi õigel päeval rasestumist. Teie kes te siin räägite , et unusta ära jne ja siis tuleb ise. No ei tule ju kui valedel päevadel üritada.
Pikalt ei viitsi seletada aga ise olen just nii teinud ja ootan oma teist last.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!