Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Madal vererõhk
 
Matou 10. juuni 2003, kl 17.28
Mul on eluaeg olnud suht madal vererõhk, kuid nyyd raseduse ajal on veelgi hullemax läinud, silme ees virvendab ja tasakaaluhäired. Paar korda olen peaaegu kukkunud. Pole kunagi olnud liiga suur kohvijooja, ning nyyd raseduse ajal proovin ylce hoiduda. Aga kohati on kyll tunne, et võibolla ei peax sellest siiski loobuma, keset tänavat kukkuda olex kah paha..

Kui palju kahjustab kohvi joomine last, ning millised olexid alternatiivid?
 
salakas 10. juuni 2003, kl 20.41
Minul sama probleem ja arst lihtsalt soovitas mul vitamiine võtta.
 
janne 11. juuni 2003, kl 10.02
Minu puhul aitab päris hästi granaatõunamahl. Proovige
 
Katri 11. juuni 2003, kl 14.52
Mul on kaks last ja samuti madal vererõhk. Ka olen kohvinautija. Arst ütles mulle, et kui olen harjunud kohvi jooma, siis võiksin seda mõistlikkuse piires ka raseduse ajal teha - üks tass hommikuti ja piimaga, sest organism on kohviga harjunud. Mõlemad lapsed sündisid terved kui purikad, ei mingit närvilisust ega jäsemete värinat. Ma arvan, et küsi arsti käest nõu, kui kahtled, aga kas on ikka mõistlikum kokku kukkuda ja lapsele niimoodi häda teha? :)
Mu sugulased hirmutasid mind küll, et lapse südamele või närvidele liiga teen, aga kui ma kohvi joomata jätsin, kannatasin peavalude ja -ringluse all, peavalurohtu aga võtta ei saanud, sest see võib lapsele halb olla...
 
Mini 11. juuni 2003, kl 18.15
See on tabujutt, et kohvi lapsele halb on. Ei ole. Joo rahumeeli.
 
manni 11. juuni 2003, kl 22.09
Raseduse ajal on norm. kui vererõhk madalamaks läheb ja südamelöögid tihedamaks.
 
illu 16. juuni 2003, kl 14.14
Olen ka madala vererõhuga ja hommikuti kohe pean kohvi jooma siis on enesetunne parem.Kohvi küll midagi rasedusele ei tee kui seda normi piirides juua.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!