Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
on raseda tunne, aga test ei näita
 
phoebe 12. juuni 2003, kl 00.13
Mul viimased päevad olid 9.mai...ja nyyd on juba 34-s päev aga mida pole seda pole...me lausa "meisterdasime" last mehega:P et õigel päeval jne. Ja nyyd olen jube väsinud, kõhus torgib nagu siis kui emakas kasvab...ja süüa tahaks ropult ja uriini tuleb lausa kummalisel kombel...täna polnud midagi joonud, aga juba 4 korda käisin WC-s:P Last tahan väga...test ei näidanud aga soovitud kahte triipu...siin on kusagil kirjutatud ka rasedustest mis katkevad nii et ema ei teagi...et paar nädalat nagu kasvab ja siis nt 7 nädalal on loode surnud...ma juba hakkasin mõtlema, et äkki mul jõudis juba ka välja surra:( et äkki seepärast ei näitagi test. Arstile saan ka alles minna järgmisel nädalal. Jube paanika on, ei tea mida teha...olen muidu suitsetaja, aga mõte rasedusest...siis ma enam eriti ei teinud...st 0,5 suitsu paari päeva kohta...nyyd aga on tunne et tõmbaks jälle hunniku ära, et test ei näidanud midagi...aga ei julge ka...sest äkki siiski on ikka...kuda ma teada saan seda veel teisiti?
 
Mann 12. juuni 2003, kl 00.33
Tere.Tuttav tunne.Mul oli just hiljuti täpipealt sama moodi,käisin isegi paari negatiivse testi tulemuse pärast arsti juures,aga nagu arvata võib tulemuseta.Ülekõige soovime just nüüd omale last,aga tundub et asi nii lihtsalt ei käi.Mul läks üle 41 päeva,mõtle missugune oli minu reaktsioon,see oli jube .Stress,elus muutused,mida võibolla ei peagi tähtsateks,võivad muuta vabalt päevade kulgu.See oli diagnoos mis pandi minule,kuigi ei tea mis oleks mind nii jubedalt häirinud,et põhjustas sellise vale häire.Aga kui soovid veel pikemalt rääkida,olen valmis vestlema.
 
Viki 12. juuni 2003, kl 09.30
Aga äkki siiski.... proovi mingi nädala pärast uuesti testi, mul ka esimesl korral millegi pärast ei näidanud. Päevad olid siis hilinenud nädal aega. Võibolla sul on tsükkel lihtsalt pikem ja rasestumine toimus hilem.
 
triip 12. juuni 2003, kl 11.23
vaat hea soovitada - aga mõtle vähem sellele kui hirmsasti sa tahad rasestuda, see on küll tõsi, et pinge ja stress küll kaasa ei aita ja tsükli nihutab ka närvitsemine pikemaks, isegi raseduse tunnused suudad endale närvidega tekitada, a lootma peab - äkki tegid siiski liiga vara testi, siin on paljud, kellel test nii vara ei näita kuigi rase.
 
Mirmar 12. juuni 2003, kl 12.08
Vereanalüüs näitab kindlasti kas oled rase või mitte.
Ultras on ka näha ( selles mis alt kaudu tehakse)
 
p 12. juuni 2003, kl 14.10
... ja kui rasedus katkeb, siis kaasneb sellega ju pea alati verejooks. S.t. et emakas tõukab loote valja ja sellega kaasnevad krambid ja torked kõhus. Inimesed on väga erinevad ja võib olla tõesti ei olnud siis kui testi tegid rasedust näitava hormooni hulk uriinis tõesti veel nii kõrge, et triip tekiks. Eelkõige soovitan vähem paanitseda ... ja kõik läheb hästi.
 
tydruk 13. juuni 2003, kl 11.09
mul olid viimased päevad 20. aprillil ja olen teinud selle vahe sees juba mitu testi... kõik olid negatiivsed. Eile oli tunne et ikka pean veel ühe tegema ja täna hommikul oligi test positiivne hmm... nii et varu aega ja kannatust...
 
mer 13. juuni 2003, kl 12.22
mul ka päevad 5 päeva üle läinud, muidu käis nagu kellavärk, test ka tehtud ja negatiivne, mida edasi?
 
phoebe 14. juuni 2003, kl 03.11
no nyyd on nii, et justkui hakkasid päevad, aga sellega koos hakkasin ma ka oksendama. äkki hoopis emakaväline versioon või mai tea...ja olen kuulnud, et osadel naistel ongi nii, et päevadega koos oled rase ka. Krt närvi ajab juba see, et kõik sümptomid on korraga, midagi aru ei saa...
 
:/ 14. juuni 2003, kl 15.11
lase teha vereanalüüs igaks juhuks. see näitab täpselt ! veritsemine on kahtlane.
aga rasedustest võib näidata alles 10 päeva pärast oletatavat menstruatsiooni, mõnel juhul isegi hiljem.
 
Britt 14. juuni 2003, kl 19.26
ma oksendasin peaaegu alati päevade ajal...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!