Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Kas võib olla...?
 
mk 12. juuni 2003, kl 14.05
Kas kellegil on kogemusi sellega et on jäänud rasedaks ja päevad ei ole ära jäänud? Mul oli nii et olin vahetult pärast eelmisi päevi kaitsmata vahekorras, põdesin hullult... ja siis päevad algasid täpselt õigel ajal. Kuid nüüd on selline imelik tunne, nagu alakõhus on survetunne, aegajalt "pistab". ja ei ole seedehäired. Arsti juurde saaksin alles augusti alguses. Mis mul viga võib olla? Paanika juba hakkab vaikselt tekkima...
 
R. 12. juuni 2003, kl 16.55
Minul küll ei ole, aga olen kuulnud, et vähese eritusega päevad võivad küll olla, kuigi oled juba rase. Tee rasedustest. Kui 10 päeva on päevade algusest möödas.
Edu!
 
triip 13. juuni 2003, kl 13.00
no aga miks alles augusti alguses? kui ikka valutab, siis võib peale raseduse kahtlustada hoopis põletikku vms, äkki lähed siiski erakasse ja teed asjad korda, mõtle ikka oma tervise peale.
 
mk 13. juuni 2003, kl 16.51
Käisingi eraarsti juures. Pole günekoloogilised probleemid. Tõsist midagi viga ei ole. Jube mõelda et naistel, kel ei ole võimalust erakasse pöörduda ei saagi võibolla aegsasti arstiabi! Aitäh nõuannete eest!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!