Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
peale puhastust!
 
kriss 13. juuni 2003, kl 21.09
mul selline küsimus et kas teil on kogemusi peale puhastust kahe nädala pärat kuidas tunne oli. Olen lugenud siin et paljudel kadus ka määriv voolus ära. Minul aga nüüd on paar päeva see hoopis suurenenud, päris palju kohe. Muretsen sest kuulsin et ei tohi kuu aega pärast puhastust raskeid asju tõsta, aga mul töö selline, et tuleb ikka ette. ja nüüd siis selline lugu, ei tea kas muretsen äkki asjata?
 
kAI 20. juuni 2003, kl 09.15
Mul katkes rasedus iseeneslikult ja siis tehti puhastus, mul ka veits määris aga see kaob ära ja kuna mul kodus oli tol hetkel üks 3-aastane ja teine aastane laps siis ma ikka tirisin ja tõstsin neid ja maja ka on suur nii et tuli igasugu töid ette, minuga ei juhtunud midagi, aga ära igaksjuhuks väga üle ka pinguta, kindlsti saab kõik korda nii et edu.
 
kriss 22. juuni 2003, kl 18.44
Aitäh lohutamast!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!