Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
ovulatsioonitestis mikroskoop
 
kleo 14. juuni 2003, kl 15.10
On siin kedagi kes kasutanud ja kas asi toimib?
Tahaks osta aga pole päris kindel veel.
Kuidas selle täpne nimetus on ja orienteeruv hind?
 
ove 14. juuni 2003, kl 15.21
see maksab u 200-300 eeki, olenevalt apteegist.testi nimi on pg/53. kas test tõesti töötab, on veel vara öelda. testin ise alles esimest kuud, aga miskipärast tundub kahtlane. nimelt näitas see kiudu (st. ovulatsiooni) 3 päeva järjest (aga ysna prognoositaval ajal), aga mitte täielikult , vaid osaliselt mullikesi ja osaliselt kiudu. ja paar päeva pärast menst. oli ka õrnalt kiuline pilt, kuid teisel katsel (so siis samal päeval uus testimine) näitas juba ainult mullikesi(st.mitteviljakas päev).
kõigi loodusseaduste kohaselt peaks ovulatsioon toimuma siiski korra kuus.
ma isegi ei tea, kellelt võiks täpsemalt testi usaldusväärsuse kohta kysida. paljud gynekoloogid pole sellisest vidinast midagi kuulnudki...
 
P 16. juuni 2003, kl 00.53
Aga on ju ka primitiivsem ja odavam ovulatsioonitest. Maksab umbes 125 EEK, 5 testiriba on sees ja selgesti arusaadav juhend kah. Minu puhul see klüll toimis.
 
ove 16. juuni 2003, kl 17.43
see "odavam" on ikkagi kallim, sest igal kuul läheb vaja uut testi. pg/53 on yhekordne väljaminek ja kestab praktiliselt kogu elu.
 
tinn 19. juuni 2003, kl 17.29
Arstid tunduvad sellesse reeglina väga skeptiliselt suhtuvat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!