Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
peavalud raseduse ajal
 
Britt 19. juuni 2003, kl 14.34
mida soovitate peavalu vastu? kohati on jube peavalu aga ei tea mis valuvaigisteid/ravimeid tohib võtta? endal on 4. kuu poole peal, siiani pole midagi võtnud ja välja kannatanud aga see on piinav, õhtul ei jää magama sellepärast ja hommikul kui silmad avan hakkab jälle samamoodi pihta. kas kellelgi on samal teemal kogemusi?
 
Joosu 19. juuni 2003, kl 14.52
Kõige vähem ohtlik paracetamol ning sellele järgneb ibuprofen. Aga citramoni ära võta.
 
Murakas 19. juuni 2003, kl 14.53
On küll ja kui arsti käest küsisin, kas võin analgini võtta, soovitas ta trigani. Nüüd pole seda enam vist saada, toimeaine vist ka sama mis analginil. Kõige parem on oma günekoloogilt järgi küsida. Ära ennast piina, see ei tule kasuks ei sinu ega lapse tervisele. Sinu vaev ja stress mõjub ka titele.
 
Katleen 19. juuni 2003, kl 16.09

Ka mind vaevasid jubedad peavalud ja veel mitu päeva. Lõpuks enam ei suutnud kannatada ja läksin apteeki. Küsisin, et mida võib rasedusega võtta ja ta andis mulle Paracetamol Alpharma
Ja pean mainima et tõesti võttis valu ära ja ka info lehel kirjas et rasedad võivat võtta.
Proovi seda sest peavalu kannatada on jube ja pole mõtetki kannatata sest sa pole ju üksi.
 
Mini 19. juuni 2003, kl 17.48
mul aitab ainult magamine:)
 
M 23. juuni 2003, kl 11.59
Paar päeva tagasi katkes minu rasedus 4 kuu pealt. Oli nohu ja köha ja kolm päeva jutti peavalu.
Minu arst ütles, et esimeste raseduskuude ajal 1-4 ei soovitata ÜLDSE mitte mingisuguseid rohte.
Ainus mille võtmiseks ta mulle loa andis oli PANADOL ja selle kohta ütles ka , et äärmisel juhul.
Ärge sööge kõiksugu tablette kui suudate ainult ilma olla. Pärast kahetsete. Minagi võtsin kolmanda magamata öö järel Panadoli mis kuidagi sellegipoolest ei aidanud.
Nüüd mõtlen või pea lõhki, et äkki oleksin veel kannatanud jne asju
 
Britt 23. juuni 2003, kl 13.46
Valvearst soovitas kah Paracetamoli ja aitas aga õhtuks oli jälle peavalu ja uuesti ei hakanud võtma - magamine aitab kah vahest...
 
valutaja 24. juuni 2003, kl 11.18
tere! mina soovitan kindlasti rääkida arstiga.

näiteks mul on viienda kuu algus, ka muudkui olid peavalud mitu nädalat. siis selgus arsti juures, et vererõhk kõrge, samuti emakal tugevad kontraktsioonid ja katkemise oht. nüüd olen kodus sinisel lehel, võtan erinevaid rohtusid ja loodan väga, et hästi läheks siiski kõik (ptüi ptüi ptüi üle vasaku õla).

ainus õige asi sul teha on minna arsti juurde, kui günekoloogi juurde kohe ei saa (järjekorrad teatavasti paljudel!), siis perearst näiteks saab vähemalt vererõhku mõõta.

abi saad kindlasti ja vast ka teadmise, et pole midagi hullu - aga parem alati kontrollida. kui on valu vms., siis organism ju tegelikult annab seeläbi märku, et on miski probleem.

kõige paremat!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!