Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kus müüakse nabarõngast rasedatele?
 
annika 07. veebruar 2005, kl 21.08
Äkki keegi teab veel mõnda kohta peale SaloCenter`i (narva mnt)?
teisel kadus mutter ära ja nüüd oelks kiiremas korras vaja.


Tänud.
 
nipitiri 07. veebruar 2005, kl 21.35
rasedad ei tohi nabarõngast kasutada!
 
kamilla 07. veebruar 2005, kl 23.45
møtle ise, laps saab nabanøørist toitu ja verd sina aga solgistad oma naba igasuguste pisikutega, sinu keha peab olema tugev, et mølemaid tervetena hoida ja patsillid eemal hoida, kuid nii vøid saada pøletiku ja laps tåiesti kaitsetu, tuleb sul... ei taha møeldagi mitte, løpeta oma tilulilutamine åra ja saa tåiskasvanuks...
 
kata 08. veebruar 2005, kl 08.37
kamillal on väga uudne seisukoht. Kas sa tõepoolest kohe päris tõsiselt arvad, et laps on nabanööri pidi ema nabaga ühenduses???????
 
annika 08. veebruar 2005, kl 08.42
to kamilla: heheee....on ju olemas nabarõngad rasedatele...huvitav, miks on need välja mõeldud siis? Kle, see nabarõngas mul nii ammu, et igasugused põletikulised protsessid ammu möödunud...Ja muideks olen ma täiskasvanu..ela ennast palun mujal välja..
 
c 08. veebruar 2005, kl 09.01
....einoh... kus see nüüd võetud on, et rasedad nabarõngast ei tohi kanda??????!!! ... - edu siis! - mis veel välja mõtled?
 
pupu 08. veebruar 2005, kl 09.14
kamilla, kas rasedana kõrvarõngaid tohiksin kanda?? või võib see mõjuda mu lapse kuulmisele?
 
mari 08. veebruar 2005, kl 09.17
IRWW, appi mõni on ikka täitsa eluvõõras :) KÕIK RASEDAD NABARÕNGAD KÜLJEST ÄRA....ICCCCCCC
 
1 08. veebruar 2005, kl 09.22
Kusjuures ma olen ka kuulnud, et rasedatele nabarõngaid ei soovitata, mitte mingi nabanööri jutu pärast, vaid seepärast et see pidi kas välja kasvama, auk rebenema vms.
 
Not4You 08. veebruar 2005, kl 12.16
Mul sõbranna kandis raseduse lõpuni kahte nabarõngast (esimese augu tegi kunagi ammu ammu ja see nii pisike et sinna pani pisikese rõnga, hiljem tegi korraliku ja sinna pani selletoru moodi , nagu keeleneedidki) võttis ära enne sünnitust ja pani tagasi kui laps oli ära sündinud! Arst tuli palatisse kõhtu katsuma siis olid nabarõngad juba tagasi:) Ja midagi ei juhtunud! Augud ei veninud välja ega kasvanud sisse! naba ümber jäi pisikestst armidest moodustunud päike, ja see oli mega armas:)
Nii et niikaua kui ei nabarõngas ei sega (naba pole punnis vms) niikaua ei pea ära võtma! Päikest ja ilusat kõhu kasvatamist kõigile!
 
kamilla 08. veebruar 2005, kl 21.21
tehke mis tahate
 
xxnaine 09. veebruar 2005, kl 09.12
Minul on nabarõngas, endal 30 nädalat. Vahest kannan, vahest ei kanna. Ega mingeid spets. nabarõngaid rasedatele ei olegi, tavalised nagu kõigile.
Arst ütles ainult et sünnituse ajaks tuleb ära võtta, et kellegile ette ei jää, muidu võib kanda igal ajal!
 
naine 09. veebruar 2005, kl 17.32
söbranna kandis ka nabaröngast, kui rase oli. ei usu, et see kahjulik on. aga on kyll olemas rasedate nabaröngad. olen kuulnud, ise kyll näinud ei ole. pidavat olema plastikust röngad. ja neid tuleks kasutada siis, kui köht juba päris punnis on. sellepärast, et auk välja ei veniks. viimasel raseduskul vöib ju yldse mitte kui midagi kanda. :)
 
annika 10. veebruar 2005, kl 10.55
jep, helistasin SaloCenterisse ja nabarõngad rasedatele on plastikust ja annavad veidi järele ;-)
 
kkk 22. september 2017, kl 00.44
"møtle ise, laps saab nabanøørist toitu ja verd sina aga solgistad oma naba igasuguste pisikutega"

Sa ikka saad aru, et nabanöör tuleb välja lapse nahast ja läheb platsentasse. Platsenta on omakorda kinnitunud emaka sisepinnale. Ja sinu nabaga ei ole sel kohe vähimatki pistmist. Sinu naba ja lapse naba ei ole omavahel seotud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!