Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
test on negatiivne
 
väga kurb 31. märts 2005, kl 18.46
Tere, küll on kurb, kui oodatud beebit ei tule ega tule!!!
Paari nädala eest oli mul ovulatsioon ja samal ajal ka seksikas nädalalõpp kõige kallimaga, me nii lootsime, et nüüd... Aga ei.
Tegin äsja testi, sest kohe-kohe peaksid päevad hakkama ja kui ma rase oleksin, siis aeg oleks testimiseks juba paras...
Ja test on negatiivne, lootusetult negatiivne!!! Natuke pühin pisaraid, me tõesti juba ammu ootame oma beebit, aga keda pole, seda pole.
Kui kaua teil läks peale pillide võtmise lõpetamist aega, et lapseootele jääda?
 
ka 31. märts 2005, kl 19.46
minul kulus ligi aasta. ma arvasin juba, et ei saagi lapsi. kui kauem juba üritad, siis tehakse munajuhade läbipuhumist, võib olla on need sul ummistunud. alla aasta katsetamist seda ei tehta. mulle ütles veel arst, et see võibki kaua aega võtta. nii, et, ära ole kurb. küll kõik tuleb omal ajal.
 
eva 31. märts 2005, kl 20.06
enne päevi tehtud test ei näita veel mitte halligi... tee test ca nädal peale päevi, kui selleks ajaks veel hakanud pole... siis võid alles midagi arvata...
 
... 31. märts 2005, kl 20.28
6 kuud läks aega
 
effi 31. märts 2005, kl 21.18
aga mul oli esimene test ka väga negatiivne. Tegin mõne aja pärast uue, alles siis selgus, et ikkagi olen rase. Varu kannatust. Mõni kord saab test tehtud lihtsalt natuke liiga vara
 
:( 01. aprill 2005, kl 08.40
Oleme üritanud juba aasta otsa tita tegemisega tegeleda, aga ei õnnestu. Saan Sinu murest täiesti aru, sest endal on tekkinud samad tunded nagu Sinul. Minul on praegu OV periood ja üritame taaskord uuesti. Lootma peab, muidu pole elul üldsegi mõtet. Edu Sulle!!
 
tt-tt 01. aprill 2005, kl 09.27
minul läks siis vähe- 2 kuud ja ehmatasime mehega ka ära, et ei saagi enam. esimese lapse ootele jäin kohe peale esimest katsetamist.
 
Rellu 01. aprill 2005, kl 10.27
Lohuta ennast sellega, et sai jah veid vara tehtud test ehk ikka läks õnneks. Alles kuslik 3-4 rasedusnädelal kinnitub see tegelane sinu organismi ja liitub sinu vereringega. Enne sinuga liitumist ei pea ka test ju veel teadma. Oota veidi veel ja kui päevad sind on maha jätnud siis tee test.
 
ka mures 01. aprill 2005, kl 10.56
Julgen Sulle samas öelda, et ära väga looda, pärast pettumus taas ja veel suurem. Tean seda omadest kogemustest. Millalgi jäid päevad hiljemaks ja julgesin siin foorumis juba lootusrikkalt heietada, pärast pettusin hullult. Ei taha ilmaaegu lootusi hellitada. Ole julge ja proovi edasi!
 
pepe 01. aprill 2005, kl 11.57
Ei tea, kas neid teste ikka nii väga usaldada saabki. Ise olin kindel, et olen rase. Tegin 4 testi, millest 3 olid kõik erineva firma omad. Kõik negatiivsed. Läksin arsti juurde, kes saatis ultrahelisse. Ja ennäe imet, oli juba kuues nädal rase (samal nädalal tehtud test oli negatiivne).Oleks pidanud testi katsetama ka raseduse lõpus, et kas ikka olen rase.
 
to pepe 01. aprill 2005, kl 13.50
to pepe
test näitab esimesed 3 kuud...edasi enam ei näita...raseduse viimasel kuul seega testi järgi sa poleks rase :)
 
l 01. aprill 2005, kl 19.46
rellule

test näitab juba 1,5 nädala pealt.
 
Rellu 02. aprill 2005, kl 11.36
Test ei pruugi üldse näidata. Ja teiseks ehk jah 1,5 nädalat peale päevade ärajäämist. Kuigi ma tegelikult eriti ei hakkaks jah vaidlema kuna pole eriti kogenud testi tegija. 2x teinud ja mõlemad korrad peale päevade mitte tulemist ja mõlemad korrad ka rase.
 
:) 18. oktoober 2022, kl 13.28
Lõpetasin pilide võtmise aasta tagasi peale seda olen proovinud rasedaks jääda. Siiani tulutult. Viimane mentruatsoon oli 24, august, siiani pole päevad hakkanud (18,oktoober). Olen teinud teste need negatiivsed. Sümtomid nagu oleks rase aga arvan et see mu enda ettekujutus et olen, pearinglus, alaseljavalud,peavalud,veidra isud, tuju muutmine, sage wc käimine
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!