Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
GBS????
 
36.3 02. oktoober 2005, kl 16.40
mul selline küsimus,et kas kellegil on olnud GBS positiivne enne sünnitust???
mida see bakter endast kujutab ja mis asi see õigu poolest on????
 
di 03. oktoober 2005, kl 11.03
oi see on ohtlik ma juba elasin seda ule!Kas arst siis ohudest ei raakinud sulle???Asi on selles et kui lahed sunnitama sis hakkataxe sind ravima antibiootikumitega,ja kui laps sndides nakkub siis ravitaxe veel kord sind ja last:((Ja haiglas peate olema 5 kuni 7 paeva!
Aga ma loodan et koik teil laheb hasti!!!!!!
 
36.3 03. oktoober 2005, kl 11.18
appi,sa hirmutasid mu ära nüüd:(
kas see last kah mõjutab kuidagi:S:S:S
 
di 03. oktoober 2005, kl 12.04
Oi vabandust ma kull ei tahtnud sind hirmutada!Aga lihtsalt ma valmistan sind ette et ei olex ullatusi,aga ravima sind hakkatakse kull sunnituse ajal!Ja muide sul on voimalus paluda keisriloige,et mitte nakkatuda last(kuigi vaike % ohtu ikka jaab)siis tehakse keisr. 38 -dal nadalal!
Last see mitte kuidagi ei mojuta!!!!Kui mu last ei olex ravinud arstid siis ta olex juba ammu surnud!GBS on teisiti streptokokk suurtele ei tee ta midagi,aga vaikestele on ohtlik!
Minu laps on juba 6 kuune vaga hasti areneb,roomab,ja juba 6 hammast!!!
Ja kui sul tekkivad kusimused void alati kirjutada mulle: saukonen.diana@mail.ru
Edu!
 
36.3 03. oktoober 2005, kl 12.15
lähen reedel arsti juurde ehk siis 7dal ja räägin temaga,vaatab millise ühise keele me leiame,sest tema ütles,et ohtu pole:(
 
kiisumiisu 03. oktoober 2005, kl 13.49
Mulle tehti ka selgeks, et seda esineb paljudel ja see nõuab spetsiaalset antibiootilist ravi. Nii ema kui laps. Kuid see peaks ju sind hoopis rahustama - kujuta ette, et varem ei teatud sellest bakterist midagi ega osatud tulla selle pealegi, et keegi vajaks ravi - ja imikutel tekkis kõikvõimalikke ohtlikke sünnitusjärgseid tüsistusi nagu näiteks sepsis e. veremürgitus jne. Tänapäeval, kui selle bakteri kindlaksmääramine on ruttiinne oled ju ometi hoitud ja kaitstud. Ära muretse. Sinu eest kantakse hoolt. Ja tõesti - lapse üsasisest arengut ei mõjuta see üldse. Ole rahulik ja rõõmus. Muide mu tuttav günekoloog on olnud samale bakterile positiivne ja sünnitanud siiski 3 ilusat last. Päikest sulle!
 
Nata 26. juuni 2018, kl 11.44
Mina kaotasin selle tagajärjel lapse viiendal kuul
 
Nata 26. juuni 2018, kl 11.47
Täielik jura et emaüsas ei mõjuta see midagi. Miks ma siis lapse kaotasin, leinan siiamaani, mis jura te ajate kui ei tea
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!