Rasedus
tõend abordi kohta
annete 28. detsember 2005, kl 12.52 |
uskumatu, aga tõsi.Valetasin oma armukesele et olen temast rase, nüüd et mitte edasi valetada ütlesin armukesele et teen aborti, kuid siis hakkas ta kahtlema kas ma tast üldse rase olingi ja tahab näha tõendit et olen teinud aborti.Ei taha talle tõde rääkida, et pole rase olnudki, kahetsen väga et üldse sedasi tegin, kui ta teada saab siis on meie vahel kõik läbi, ja ma ei taha et ta oleks õnnetu.Kas keegi teab millised need paberid on mis antakse peale aborti, mis seal kirjas on, mis formaadis.Oleksin väga tänulik
tiiu 28. detsember 2005, kl 13.20 |
Trinka 28. detsember 2005, kl 13.56 |
Saad tseki, et oled selle eest maksnud. Aga samas võid ju valetada, et ei saanud mingit paberit. Samas oli ikka väga nõme sellist asja valetada üldse - mõtlesid meest enda küljes hoida? Lootsid, et jätab oma naise maha? Nägid nüüd, et oled armuke lihtsalt ja jääd ka armukeseks.... Oled rumal.
oo 28. detsember 2005, kl 14.21 |
1. võimalus mine maksa see summa registratuuris ära.
2. osta kellegi käest tsek, keegi siin tahtist positiivset rasedus testi osta.
3. võimalus võltsi ja kirjuta ise A4-le.
Ja üle üldes tule taevas appi milline lollakas sa oled. Ja loodan, et sa saad oma nahal tunda milline on tunne peale aborti.
2. osta kellegi käest tsek, keegi siin tahtist positiivset rasedus testi osta.
3. võimalus võltsi ja kirjuta ise A4-le.
Ja üle üldes tule taevas appi milline lollakas sa oled. Ja loodan, et sa saad oma nahal tunda milline on tunne peale aborti.
no nii 28. detsember 2005, kl 18.27 |
üx 28. detsember 2005, kl 20.00 |
anneli 29. detsember 2005, kl 08.25 |
Mees 29. detsember 2005, kl 11.28 |
Annu 10. oktoober 2017, kl 19.30 |
Lisa postitus