Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
herilase nõelamine
 
killu 28. august 2006, kl 21.01
Pühap nõelas herilane. olen 17 nädalat rase. kas see on kuidagi lapsele ohtlik ka? Praegu jalg natuke paistes (üldse esimest korda elus nõelas). Kolmap on niikuinii arstil aeg siis saan sealt küsida aga äkki keegi oskab midagi öelda.
 
Seeneke 29. august 2006, kl 10.37
kui on natuke paistes, siis ei tohiks midagi teha. kui aga peaksid tundma kiiret üldist enesetunde halvenemist, võib tegu olla allergiaga. sel juhul tuleks kiirelt arstiabi saada. keegi juba varem küsis siin selle kohta. uuri neid vastuseid ka.
 
lill 29. august 2006, kl 16.30
Ei ole vaja muretseda. Mul juhtus sama asi, et sain nõelata. Esimesel päeval ei olnud hullu midagi, ainult väike auk oli kintsu sees, aga järgmisel päeval läks reis topelt suureks. Helistasin kohe perearstile ja tema rahustas mind maha, ütles et küll minu organism selle mürgiga võitleb. Praeguseks on mu tibu juba esimesse klassi minemas. Kogu selle jama juures oli kõige halvem see, et nõelata saanud koht hakkas hirmsasti sügelema.
 
Mesila 19. juuli 2019, kl 12.12
Meil ka Asulas pidas siin üks olid tal mesilased kes olid päris saatana käsilased. Raisad olid dreseeritud. Mesipuus oli kaks sektsiooni. Ühte tegid müügi jaoks suhkrust käisid aga inimeste suhkrutopsidest lahtisest aknast suhkruteri toomas. No mis kuraditega teed sellistele ei saa suhkrutrahvi ka väänata. Teises osakonnas tegid siis pererahva jaoks korjasid kanapersete pealt. Aga no lõpuks keemia tegi õigust saatis nad igavestele korjemaadele
 
Amatöör Luulutaja 19. juuli 2019, kl 12.12
need mesilased
on saatana käsilased
ta tunneb oma mesilaste üle uhkust
ei nad pea puhkust
teevad mett suhkrust
erilised
geneetilised
mesilased
nad suhkrumett toodavad
ja lolle hanesi ootavad
ta mesilstel on kummikud jalas ja tundlad blondeeritud
bersseaugud läikima poleeritud
jääb karu sellest suhkruhaigeks
suhkrusisaldus on seal räige
saad sa sellest aru
et sellest meest jääb suhkrutõppe karu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!