Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
voolus
 
mõmm 25. jaanuar 2007, kl 16.35
Millest võib tingitud olla paks valgevoolus? Läbipaistmatu ja tükkis,varem pole sellist asja olnud. Seent ka olla ei saa,pole kunagi sellega probleemi olnud ja mõned kuud tagasi käisin kontrollis ja kõik oli korras. Päevad on hilinenud nädala, alakõht valutab vahest,samuti ka alaselg(nagu neerud valutaks). Tegin ka nädal tagasi rasedustesti, mis oli neg. Olen esmaspäevast saadik haige olnud, eile oli 40 palavik, täna on 37,5. Kas selline voolus võib olla tingitud ka haigusest? või võib midagi tõsisemat lahti olla? Arsti aeg on alles 1,5 kuu pärast, sellepärast küsin siit nõu,et ilmaaegu muretsema ei peaks.

Ette tänades,kes viitsivad vastata!;)
 
x 25. jaanuar 2007, kl 16.37
Et mõned kuud tagasi ei olnud seent, ei tähenda veel, et praegult olla ei või.
 
mõmm 25. jaanuar 2007, kl 17.10
kas seene tunnuseks on paks tükiline voolus siis ja valutav alakõht ja selg? voolus on lõhnatu ja muud nagu ei olegi viga. Pesen ennast muidu intiimpesugeeliga ja kannan puuvillast pesu. Et millest see seen siis tulla võis? pole kunagi olnud sellist asja ja ei tea sellest eriti midagi...
 
***** 25. jaanuar 2007, kl 22.12
see seen tuleb nö.iseenesest.osta apteegist klotrimasool kreemi ja kasuta seda.aitab iga vooluse puhul.
 
lill 26. jaanuar 2007, kl 08.14
Ma pakuks ka, et on seen. Ükskord ju enamusel esimene kord kui seen on. Kui mul seen oli, siis olid samad tunnused, aga nüüd kõik ok. Raviks kirjutati mingeid tupeküünlaid.
 
kizu 26. jaanuar 2007, kl 10.10
Mul tekkis seoses rasedusega täpselt samade tunnustega seen. Varem polnud kunagi probleemi olnud, kuid nüüd lööb aeg-ajalt jälle välja: paksem, valge, tükiline, lõhnatu. Seen ei tule pesematusest, vaid organismi mikrokliima kõikumisest. Iga haigus, palavik, antibiootikumid jms. võivad tekitada mikrokliima häireid ning sellest ka seent. Kui sul oli kõrge palavik või sööd antibiotse, siis sellest võib ka seen tingitud olla. Klotrimasooli kohta niipalju, et kõigil ei pruugi see leevendust tuua - minul aitab nt. ainult Gynopevaryl, mille tarvis retsepti vaja. Aga proovida võid küll, uuri apteegist. Ja veel - antibiotsi kuuri ajal söö nt. Helluse jogurtit, see aitab tasakaalustada mikrokliimat.
 
mõmm 26. jaanuar 2007, kl 11.35
 
Liisu 11+ 26. jaanuar 2007, kl 13.31
Apteegis on ka Gefiliuse tablette, pidavat samuti aitama mikrokliimat taastada nagu joghurti või keefiiri söömine.
 
teadja 26. jaanuar 2007, kl 16.04
mul seen iga poole asta tagant ja samad tunnused mis sul -sul on kohe kindlasti seen ja klotrimasooli kreem aitab ja väga hea on femigel teepuuõli oma kuskil 69 kr maksab osta kohe ja ära oota et pületik suuremaks läheb...seen võib millest iganes tulla ja kui ta juba kord tuleb siis hakkabki tulema ma ise ka sellega jubedalt hädas neid asju saab ilma retseptita...edu
 
Jane 03. detsember 2019, kl 01.37
Tere? Mul on samuti samad asjad valgevoolus ja paks tükkis? Olen kogu aeg mehega koos vahekorda sattunud.. imelik on see veits
 
Jane 03. detsember 2019, kl 01.45
Tere? Mul on samuti samad asjad valgevoolus ja paks tükkis? Olen kogu aeg mehega koos vahekorda sattunud.. imelik on see veits. Et rinnad on tundlikud.. päevad peaks mul kohe varsti algama.. aga seda varemgi pole juhtunud.. käin kogu aeg pesemas mitu korda päevas.. ja mees laseb iga päev oma seemned sisse.. aga see valgevoolus on ka lõhnatu..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!