Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
jeanine pillid
 
murelik tüdruk 21. august 2007, kl 15.10
Tere,

Äkki keegi oskab mind aidata. Nimelt kas on keegi tarbinud jeanine nimelisi beebipille? Ma nimelt kasutasin enne ühtesid teisi ja 5 kuud umbes olen kasutanud nüüd neid. Kui mul varem oli päevad 4-5 päeva siis nüüd on ainult 3 päeva. Oskate öelda, on see normaalne?
Kord jäin tablettide alustamisega 2 päeva hiljaks, hiljem seksimise ajal kasutasin kondoome. Kuid nüüd kahtlustan et olen rase. Rinnad on nagu suuremaks läinud ja väike kõht on nagu ees. Või ma lihtsalt kujutan ette. Ja see on ntx söömisest. Test näitas et negatiivne. Kas raseduse algul võib ka päevad olla?

Äkki oskab keegi muret jagada.
 
d 21. august 2007, kl 15.54
usun et sul ei ole häda midagi ja sa ei ole rase ja see et su päevad ainult kolm päeva kestavad sellest ei ole ka hullu
 
ad 21. august 2007, kl 15.56
Olen kasutanud ja mulle mõjusid küll hästi. Nimelt kasutasin enne neid mitu aastat Logesti, ning mingi hetk hakkasid rinnad väga valutama ja algasid ägedad valuhood alakõhus. Jeanine kirjutatigi välja kui madalama hormoonisisaldusega pillid ja valud kadusid.

Arst ütles, et valud, tsüklihäired vm kõrvalmõjud võivad tulla, kui aastaid beebipille tarvitada (ise kasutasin Logesti ca 5 aastat ja Jeanine ca 3). Sellisel juhul tuleb lihtsalt tablette vahetada ja leida endale uued või siis loobuda pillidest üldse (kui ei leia sobivaid).

Kuna mul ei ole pillide võtmise/unustamisega probleeme olnud, ei oska su muret kommenteerida. Kui järgida pakendi infolehte, siis ei tohiks probleeme olla. Seal oli vist küll kirjas, et kui unustasite võtta 2 või enam tabletti, võib rasedaks jääda küll.

Need apteegi rasedustestid ei pruugi ka kohe midagi näidata; mina sain oma kauaoodatud triibud kätte alles 7. rasedusnädalal.
 
ad 21. august 2007, kl 16.00
veel: mulle nagu meenuks, et Jeanine pidi vere hulka ja päevade kestust vähendama. See võis muidugi olla arsti poolne reklaamijutt rumalale patsiendile. Tol hetkel oli mul üsna ükskõik sellest tsüklist, peaasi, et valud kaoksid.
 
kasutanud 21. august 2007, kl 19.02
Jeanine pillid minu kogemuse põhjal tõesti vähendasid päevade kestust ja vere hulka. Võib öelda, et paari päeva jooksul tuli tõesti vähe verd, vahel ei tulnud praktiliselt üldse. Kuigi varasemas nooruses, kui üldse pille ei tarbinud, kuulusin nende õnnelike hulka, kellel päevad 31 päeva tagant ja maks. 3 päeva kestusega. Pillid vähendasid veelgi päevade kestust. Ja veel, küllap minu eripära ja arsti arvates väljendus minul PMS selles, aga mul olid poolteist aastat tsükliga seotult rinnad valusad ja käisin vetsus, nagu rase (päevade nädalal ok, siis rinnad jälle paisusid ja sibasin vetsu vahet). Nüüd on kõik asja eest ja ootan oma esimest last :) Peale pillide söömise lõpetamist läks aega 6 kuud. Nüüd on imehea tunne.
 
jaa 02. september 2007, kl 10.41
ma ka kunagi kasutasin neid.. muidu olid päevad 5-6 pärva ikka.. aga J. kasutamise ajal oli 3-4..vahel ka 2..ja väga vähene veritsus.. mugav oli :)
aga nüüd enam ei kasuta. tahame pisipõnni :)
 
K 23. juuli 2013, kl 09.46
Tere!

Mul on ka mure Jeanine'i pillidega. Hakkasin neid võtma 2 kuud tagasi ja selle ajaga on näole, dekolteepiirkonda ja seljale tulnud palju vistrikke. Olen lugenud, et need pillid pidid näonahka parandama, aga hetkel olen täitsa mures.
Kas kellelgi on olnud sama probleem ning kas see on mööduv nähtus?

Tänan!
 
Hmm 23. juuli 2013, kl 15.56
Ma arvan, et asi selles kuna su kere harjub alles selle hormooni värgiga, siis sp need nüüd välja löönud. Usun, et peaks ära minemamikka.
Aga vöibolla, pole see sulle lihtsalt ka sobilik.
Mina võtsin aastaid harmonete, ei olnud mingeid probleeme ei kaalu ega nahaga.
Võid proovida ka plaastreid üldsegi.
 
K 23. juuli 2013, kl 16.09
Loodan isegi, et keha alles harjub ja võtab aega enne kui mõjuma hakkavad nahale. Kannatan veel paar kuud ja kui ei parane, siis pean välja vahetama ja midagi muud proovima.
Tänan nõu eest! :))
 
malle 23. juuli 2013, kl 19.07
Mina sõin ka, siis vahetasin Harmoneti vastu, neid kasutasin 15 aastat. Nii kui ära jätsin, oli näonahaga probleeme ja kohe jäin ka last ootama. Mida ka tahtsin. Nii et müüt, et kaua sööd, ei jää. See kaldus teemast kõrvale nüüd. Arstiga pea nõu, mina vahetasin peavalude pärast, mis tekkisid. Alati tuleb soovimatut rasedust karta, et pärast mitte pisaraid valad, mina jäin rasedaks vahetult kohe pärast ära jätmist. Minul jäid ajaga päevad vähemaks, algul5, siis 4, siis 3 päeva. Arst ütles, et see norm.
 
küsimus 06. juuli 2023, kl 00.03
Tere. Mina alles hakkasin võtma pille arsti soovitusel. Oma elukaaslasega oleme ka arutanud seda teemat. Nüüd siis tekkis küsimus, et millal on ohutu olla kaitsmata vahekorras kui tarbin jeanine pilli?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!