Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
seksi isu raseduse alguses
 
reet 12. november 2007, kl 13.54
Mul on rasedus üsna alguses ja absoluutselt kohe seksi isu ei ole,võrreldes väga paljudega, kes ütlevad, et hull isu on. Varem on selle asjaga kõik ok olnud ja mind ajab lausa närvi, et ma ei suuda isegi märjaks enam minna. Kas see on normaalne? on see äkki segadusse sattunud hormoonidest?On kellelgi veel niimoodi olnud? No ma loodan, et mingi aeg loksub see ise paika see asi. Tänud ette
 
d 12. november 2007, kl 14.04
mul ka alguses ei olnud, nüüd on koguaeg :D
 
:) 12. november 2007, kl 15.19
Mul 4 raseduskuu ja pole mingit isu tagasi tulnud veel...Muudkui ootan millal tuleks. Mehest veits kahju aga õnneks ta suhtub sellesse normaalselt, mitte ei ähvarda teistesse naistesse minna nagu siit foorumist luhenud olen. Ja ega muud üle jää, kui oodata edasi seda isu :P
 
Kai 12. november 2007, kl 15.34
Minul ja mehel mõlemal läks päris alguses ära seksiisu, aga see oli rohkem siuke psühholoogiline tõrge, et oli vaja aega, et uue mõttega harjuda. Ja nüüd ka (peaaegu 3. kuu) seksime vähem kui varem. Ei teagi, miks. Väsin ka varakult ja mees ka. Oleme isegi rääkind, et peaks rohkem seksima.

Aga seda olen samuti täheldanud, et märjaks ei lähe, kuigi on mõnus ja tahan seksida. Rasedus vist kuivatab küll limaskesti ka.
 
reet 12. november 2007, kl 16.05
jah, minu mees ka suhtub väga rahulikult sellesse, pigem olen mina see, kes mossitab ja närvitseb, aga tema on nagu rahu ise, et see on normaalne ja rahune maja ja küll kõik korda saab. aga vähemalt ma ei ole siis üksi selles olukorras, sest igalt poolt kust ma varem uurisin, ikka naised kirjutavad, et hull seksi isu jne...
 
Kai 12. november 2007, kl 17.39
Ma olen ikka kuulnud, et see hull seksiisu tuleb vähe hiljem. Teise trimestri teisel poolel vms.
 
:D 12. november 2007, kl 19.08
Mul praegu 12. nädal ja seksiisu on ikka väga suur.
 
uhh 14. november 2007, kl 10.23
mul praegst 7+ ja ei mingit isu juba viimased 4 nädalat. Lihtsalt väga väsinud kogu aeg. Mees õnneks mõistev. Eks ta ikke mind õhtuti "torgib", kui kaissu võtab... ja paar korda nädalas ikke joppab ka tal(meil), et see mulle isu peale ajab:)aga mingi selline ettevaatuse tunne on ka, et rasedus alles nii väike ja sellised irratsionaalsed hirmud tulevad, et äkki...no kasutame tegelt selliseid leebeid poose...ja kuna seksi on nii harva, siis muide tunduvad need leebed poosid ka väga-väga erutavad ja saame orgasmi mõlemad üliruttu...ja ohhh, kui hää on siis! hormoonid lainetavad mööda aju ringi nii, et mul silmad märjad ja suured armastusejutud suul. Mees muigabki, et seksi on küll vähe aga see on väga eriline:)
 
oihhh 19. november 2007, kl 08.40
Mul 7+4p ja näen isegi unes seksimist.Endal tõustes vähe imelik tunne,et mis sees siis nüüd oli irw..pole muidu kunagi seksimist unes näinud.Mehele ütlesin,et teeme nii kaua kuni saab,sest ei tea millal see üle võib minna.:)
 
flamy 22. november 2007, kl 23.38
Mul päris alguses ikka oli, siis umbes 8-14 ehk siis praeguseni pole migit isu. Vastik hakkab kohe kui teha. Vahel ütlen mehele, et ma ei taha, siis vahel ta saab aru aga vahel on katlustav :S
tihottee 15. oktoober 2023, kl 15.26
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!