Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
muruniitmine
 
16ndl 24. august 2008, kl 11.17
naabrinaine hoiatas et ei tasuks mul muruniita, et vibreerib. meil on väike muruniiduk eest lükatav, vibreerib küll käsi, aga ... küsingi, et kas võib ohustada tõesti ka rasedust??? Iseenesest mulle väga meeldib muru niita, saab ennast vähegi liikuma sundida ja jaludata õues.
 
lugeja 24. august 2008, kl 13.47
mina ei niidaks,sest see ikka füüsiline koormus,algul võib kerge olla aga pärast äkki juhtub midagi...
 
R. 24. august 2008, kl 15.21
Kuna mul katkemise oht, siis arst keelas niitmise, muidu kah meeldib see töö.
 
kaksikutega 24. august 2008, kl 15.44
meil suuuuuur hoov ja muru kasvab, nagu hull. niitsin muru, kui olin rase olnud 6ndat kuud ja siis niitsin nii nädalas paar korda kuni raseduse lõpuni välja. meil bensiiniga niiduk. ei vibranud midagi. niitsin nii osade kaupa, et osa platsist niitsin ära ja kui väsisin, siis puhkasin ja siis niitsin jälle, kuni väsisin ja siis jälle puhkasin jne.
ega ta jahh soovitatu tegevus just pole, aga ma ei näinud probleemi. tegin kõike, mis vaja oli. tegin nii, nagu jõudsin. mees küll keelas, aga rasedus ja kangus olid minul käsikäes.
 
annu 24. august 2008, kl 16.52
käsil 37 nädal ja siia maani niidan muru, kyll mitte selle lükatava niidukiga, vaid raideriga. see ka ikka raputab päris palju kui ebatasane maa,aga sellest ei ole midagi. ega rasedus ei ole invaliidsus et midagi teha ei saa.
 
liisbet 25. august 2008, kl 14.02
Katkemise ohtu pole, siis pole vahet. Ega see vibratsioon sinu kehast sedasi läbi ei lähe, et lapse välja raputaks. Tal on turvaline paks emaka lihas ümber, lisaks vesi, kus temal rõhk ei muutu. Lennukis võib sõita ja sukeldumas saab käia, miks siis muru niita ei tohiks ;)
Ma muidugi maatüdruk. 30 a ja 3 last, mees on tööl, siis peab ikka ise asja ette võtma - muru niitma, autosid pesema, isegi beebimööblit värvisin ise :D Olin tookord 20 nädalat kindlasti juba kõhuga.
 
Näri Muru 18. mai 2019, kl 11.42
Meil ka Asulas nõuavad eraisikutelt et üle 15 sendi ei tohi olla aga enda valla karjamaadel on vähemalt 25+5. Kui nad veel kaua jokutavad saab 52+5. Raidriga tee midagi tuleb harvester tuua või avandile giljontiin külge panna et neid kõrsi langetada. Viieteistkümmnega on jah kuni heedri tugirattani aga üle 25 on juba raideri roolirattani. Ja siis võimegi nallas viisi veeretada et malts mühiseb ja murumassin seisma jääb Aga Muru enam ei näri Muru läks mulla alla
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!