Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Rasedustest ja hästi hele teine triip
 
R. 27. aprill 2009, kl 08.57
Tere,

Palun jagagae kogemusi rasedustestiga. Tegin ka täna hommikul ja teine triip oli hästi heledalt näha. Kas test lollitas mind, või võib see rasedusele viidata. Teen homme hommikul uue testi muidugi...aga nii ärevus on sees ja tahaks teada kuidas teistel olnud on. Enesetunne on selline kummaline olnud viimased 8 päeva. Täpselt nagu hakkaksid päevad. Selline raske olla.

Tänud vastajatele.
R.
 
... 27. aprill 2009, kl 09.10
Tead, täpselt sama oli ka mul. Tee homme uus test, on juba tumedam. Ühele tuttavale ütles arst, et hele triip võib juba rasedust näidata.
Mul näitas hästi heledat triipu ning tegin kindluse mõttes 4-5 päeva järjest testi, iga päev läks üha tumedamaks ning nüüd on juba testi triip tumedam, kui kontrolltriip.
Tee test homme uuesti :) või siis kannata ja tee paari päeva pärast, siis tumedam :)
Igatahes tundub, et võid rase olla, seega palju õnne :) :)
 
Nurse Betty 27. aprill 2009, kl 10.09
Tere! Hele triip viitab minu teadmiste järgi rasedusele sama hästi, kui tume. Kas rasedustesti paberid sellest juttu ei tee? Mitu päeva oled üle läinud? Tihti ongi alguses triip heledam. Kui ma valesti ei mäleta, peaks embrüo poolt väljutatava HCG hulk kahekordistuma ca iga kahe päeva tagant. See on ju see hormoon, millele test reageerib.
Soovin õnne ja loodan, et köik läheb hästi!
 
R. 27. aprill 2009, kl 10.16
Tegelikult peaksid päevad mul 2 päeva pärast hakkama. Aga ma tunnen, et keha on teistsugune ja se hele triip.....loodan, et olen rase...kuigi ei planeerinud seda. teen homme uue testi :) Loodan tumedamat triipu näha.
 
Marissal 27. aprill 2009, kl 10.24
Triip on triip:) Mul ka oli hele hele ...ja siis lugesin, et triip on triip..tumedus siin ei määra. Kui ei ole rase, ei tule miskitki triipu, ka hägust mitte.
 
Nurse Betty 27. aprill 2009, kl 13.15
Kui nii vara teed testi, siis ongi loomulik, et hele. Oota menstruatsiooni oletatav päev ära - siis peaks juba ilus tugev triip seal uhkeldama :)
 
R. 27. aprill 2009, kl 13.17
Appikese...hakkan õnnest surema! Tegin teise firma testi just nats aega tagasi ja täiesti nähtavad 2 triipu!
 
Margit 27. aprill 2009, kl 16.33
Palju õnne! :) Triip on triip. Mittemillestki ei teki teist triipu (kui hindad testi tulemust ettenähtud aja sees, mitte tund, kaks või päev hiljem).
 
varsti beebiga 27. aprill 2009, kl 17.06
Mul oli ka alguses väga hele triip.Nädal hiljem juba tumedam.Nüüd järgmine nädal lähen sünnitama.
 
ninna 27. aprill 2009, kl 17.15
Nii mõnus õnnest suremise tunne on see :) Kohe tuli enda testi hommik meelde. Ma ei tea ise ka, kust ma võtsin selle kindluse oma päris heleda triibuga, aga see sama heleda triibukesega test on ainus mis ma rasedusega teinud olen. Nüüd suur kõht ees oleks juba vähe totakas ka lihtsalt triibu pärast teist testi tegema hakata :)
 
a 27. aprill 2009, kl 17.34
tegin ka testi mõned päevad tagasi ja triibud olid kenasti olemas,aga jube raske on uskuda seda, et last ootan....midagi teistmoodi väga pole....palju räägitust hommikust iiveldust väheamlt mitte.....ootan kannatamatult arstile minekut :)
 
Nurse Betty 27. aprill 2009, kl 19.00
a,
eks see iiveldus enamasti tulebki natuke hiljem, nii 6-7. nädalal. Kui ta üldse tuleb! Aga mul oli kuni 18. nädala UH-screeninguni (Rootsis tehakse see 18.nädalal, Eestis vist 20.) tunne, et on vist õhk ainult kõhus. Isegi, kui ma olen ennast väga pahasti tundnud ja südametuksumisi ämmaemanda juures kuulanud. Alles nüüd, kui nügimine käib kõhus, saan päriselt asjast aru. :)
 
M 05. aprill 2012, kl 11.58
Olen juba kuskil aasta soovinud last saada, siiani alati kui testi teinud ainult ühe triibu saanud. Tänaseks aga mitu päeva menstruatsioonist üle ja hommikune test andis kaks triipu üks siiski väga väga hele..Lootus sureb siiski viimasena..paari päeva pärast teen uue testi :)
Päikest teistele triibupüüdjatele!
 
K 05. aprill 2012, kl 12.57
Mina tegin sammuti enne päevade algust rasedustesti, lihtsalt kuidagi imelik oli olla, keha tundus teistsugune,rinnad olid kohe valusad. Sain heleda triibu,ei kannatanud oodata kaua ja läksin ostsin apteegist kaks uut testi, tegin samal päeval uuesti. Praeguseks pea 4 kuud rase :D
 
M 06. aprill 2012, kl 06.43
Palju õnne!:) Ka mina ei kannatanud nädalakest oodata, tegin täna uue testi, ning taas kaks triibukest üks heledam kuid tsipa tumedam siiski kui eile :)
 
6nnelik emme 19. aprill 2012, kl 17.36
Palju 6nne k6igile trribusaajatele!!Mul oli mitu aastat nii et yrita kuidas tahad,ikka ainult 1 triip,nyyd siis see kuu alguses tegin yhe testi ja n2itas 1 tugev ja teine hele aga silmaga n2htav.OOtasin veel m6ne n2dala ja eile tegin uuesti uue testi ja palun v2ga..2 triipu uhkelt olemas!!Mees oli 6nnest taevas.
Nyydseks pea 2 kuud rase.Kui test n2iab 1 halvasti siis tehke teine veel.Topelt ei k2rise.
 
mina 20. aprill 2015, kl 16.09
Tere tegin testi ja testi teine triip pn nii hägune kas ma olen rase voi motlen endale selle triibu sinna kas keegi oskab aitata.
 
Krissu 21. september 2015, kl 08.28
Tere!
Mul on ka selline küsimus. Mul juba 2 kuu kindlalt päevad ei ole tulnud (kui mitte 3 kuu, aga minuteada siiski 2 kuu), mis see võib olla. Kui testi olen teinud tuleb kuidagi ka hägusalt 2 hele triip. Jaa mitte nii kohe ja nagu nurga tagand, aga tuleb. On omajagu pikalt 2 triibu kõrval. Kuigi kustub ära, aga mitte kohe.

Siiski 2 hele hägune triip. Kas võin rase olla. Imelik on ka olla, natuke vahel nagu iiveldav tunne.
 
mõmmi 08. jaanuar 2016, kl 02.35
Teretere,
eks see test teil niisama teist triipu sinna ikka ei tekita. Triip on triip. Kui ei ole rase, ei tule sul seda teist triipu sinna. Tehke uus test, arvatavasti olete beebiootel :)
 
juula 23. juuni 2017, kl 07.59
Tegin ka testi just, sest keha on mõnda aega väga imelik, kõhus surve ja rinnad valulikud. Alguses kohe näitas väga heledat triipu. Ma lihtsalt ei uskunud ja viskasin testi ära , Mõne minuti pärast korjasin testi prügikastist üles. Triip oli tunduvalt tumedam. Oehh kas tõesti on võimalus:):) Päevad peaksid homme või ülehomme hakkama, loodame ,et ei hakka:):):)
 
Uurija 03. oktoober 2017, kl 20.05
Tegin ka täna testi aga ei saanud 5 min pärast vaadata vaid u 1 h hiljem ja dius oli väga häguselt teine triip??? Kas hiljem vaadatas võib test ka valetada?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!