Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kõhugaasid
 
lumehelbeke 24. detsember 2009, kl 07.25
Millegi pärast on mul aegajalt tugevad valud kõhugaasidest, üritan küll mitte süüa selliseid asju mis seda põhjustada võiksid, aga no ikka on, kas rasedal on võimalik seda kuidagi leevendada?
 
wendy 24. detsember 2009, kl 17.07
Mul ei ole kõhuvalusid (need tulevad, kui kinni hoida), aga jube närvidele käib see, et nii jubedalt ajab peeretama. Ja iga puuks on nagu tuumaplahvatus. Ju mul mees varsti majast välja kolib, pidevalt vihastab, et krt jälle tuba täis peeretatud:D Aga no mis sa teed? Elada vannitoas?
 
ahah 24. detsember 2009, kl 22.40
no kui te ikka austate teist inimest siis ei peereta tuba täis ka, muidugi on teatud sort inimesi kes alati arvavad et nende hädad on nii suured ja teised kõik peavad seda kannatama.
 
Lenna 29. detsember 2009, kl 22.24
Espumisan aitab ilusti,ise pugin päris tihti neid tablette:)
 
Siga lekib 18. juuli 2023, kl 17.11
https://www.youtube.com/watch?v=FHxQc2mWpZs

Siga zittus silm pilkus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!