Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Dr.Kalm -miinus .Palun infot kes on käinud.
 
tartukas 09. jaanuar 2010, kl 21.34
Väga halb kogemus mul temaga Tamme Kliinikus Tartus.Ta on väga üleolev,halva ütlemisega,ja väga ebameeldiv arst.Kellel on temaga veel kokkupuudet palun plusse ja miinuseid-mul ainult miinus.Tänan.
 
n27 11. jaanuar 2010, kl 09.02
Oli kokkupuude ja enam ma selle arsti juurde ei lähe.Noor arst aga nii ülbe ja vastiku ütlemisega,Arvan,et ei sobikski sellele töökohale.Raseduse ajal sain kohe esimese aja temale(pidigi olema tal vähe patsiente),aga ei rohkem ei läinud.Perekoolis on tema kohta palju halba kirjutatud-tartu naiste him isegi,nii,et ei soovita.Vastikult ülbe kuju.
Vahetasin ta Dr.Org vastu -väga rahul.
DR.KALM-EI EI EI SOOVITA!!!!!!!!!!!!!!
 
võrust 11. jaanuar 2010, kl 09.18
Mina käisin võrus tema juures...jube vastik arst,nii ülbe...just-väga vastiku ütlemisega on ta tõesti...olen seda isegi kogeda saanud
 
ka kokku puutunud 11. jaanuar 2010, kl 10.51
Oli mul juures ,kui oli Toomel mul keiser kaksikutega ,aasta oli siis 2007.Ta oli siis praktikant,oli juba siis vastiku ülbusega.Enne opi saali minekut käratas,no ruttu kanderaamile.,mis te veel seisate.Jube vastik tunne oli.halb kogemus tollest ajast.Ma ei soovita ei taha et te seda hirmu ja jubedust peate läbi elama.Valige nt Dr .Org-väga meeldiv arst.
 
Eino H 11. jaanuar 2010, kl 14.11
Huvitav kokkusattumus, et ükski selle arsti juures käinutest ei oska kirjavahemärke kasutada ja samas armastab sidekriipse lisada :D
 
lugeja 11. jaanuar 2010, kl 14.20
ilmselt on patsiendid sama lollid nagu arst.
 
laifu 14. jaanuar 2010, kl 13.54
Mina olen tema juures juba 3 korda käinud ja siiamaani on ta jätnud endast väga viisaka mulje. Väga sõbralik on. Mina küll soovitan teda!
Kui küsin midagi, siis räägib ilusasti kõik asjad ära.
 
Mummike 16. august 2019, kl 15.29
Minule jättis dr Kalm väga sümpaatse ja hea mulje. Rääkis väga sõbralikult, asjatundlikult. Ei anna võrreldagi varasematel aastatel ühe teatud günekoloogi juures käimisega - see oli õuduste tipp. Praegune kogemus väga viis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!