Tagantjärele tarkus jätta! Ma ei näe et sa oleksid hurjutanud siin seda tüüpi, kes lapse tegi. Miski pärast vibutad näppu ainult selle tüdruku suunas. Ta ei taha ju vastutust kellegi teise kaela veeretada. Ma arvan, et ta on väga suures segadused, ega oska sellest ise välja tulla. Tal on hüva nõu vaja. Mis sa arvad, et inimene kes oleks oma lapse suhtes ükskõikne ja tal oleks savi, mis lapsest saab oleks üldse siin kirjutama hakanud. Mina arvan, et see inimene oleks oma lapse lihtsalt kuhugi vedelema jätnud. Asi pole ju selles,et ta oma last ei armasta või ta ei taha seda....tal pole võimalutki praegu ju. On vaja otsida lahendus, et ta saaks lapse endale jätta või siis äärmisel juhul otsida head kasuvanemad, sest siin kaua vaieldes ja tema tagagantjärele õpetamisega võib asi viia jällegi Õhtulehe pealkirjani a'le "trepikojast leiti imik".Tagantjärele tarkus jätta! Ma ei näe et sa oleksid hurjutanud siin seda tüüpi, kes lapse tegi. Miski pärast vibutad näppu ainult selle tüdruku suunas. Ta ei taha ju vastutust kellegi teise kaela veeretada. Ma arvan, et ta on väga suures segadused, ega oska sellest ise välja tulla. Tal on hüva nõu vaja. Mis sa arvad, et inimene kes oleks oma lapse suhtes ükskõikne ja tal oleks savi, mis lapsest saab oleks üldse siin kirjutama hakanud. Mina arvan, et see inimene oleks oma lapse lihtsalt kuhugi vedelema jätnud. Asi pole ju selles,et ta oma last ei armasta või ta ei taha seda....tal pole võimalutki praegu ju. On vaja otsida lahendus, et ta saaks lapse endale jätta või siis äärmisel juhul otsida head kasuvanemad, sest siin kaua vaieldes ja tema tagagantjärele õpetamisega võib asi viia jällegi Õhtulehe pealkirjani a'le "trepikojast leiti imik".Tagantjärele tarkus jätta! Ma ei näe et sa oleksid hurjutanud siin seda tüüpi, kes lapse tegi. Miski pärast vibutad näppu ainult selle tüdruku suunas. Ta ei taha ju vastutust kellegi teise kaela veeretada. Ma arvan, et ta on väga suures segadused, ega oska sellest ise välja tulla. Tal on hüva nõu vaja. Mis sa arvad, et inimene kes oleks oma lapse suhtes ükskõikne ja tal oleks savi, mis lapsest saab oleks üldse siin kirjutama hakanud. Mina arvan, et see inimene oleks oma lapse lihtsalt kuhugi vedelema jätnud. Asi pole ju selles,et ta oma last ei armasta või ta ei taha seda....tal pole võimalutki praegu ju. On vaja otsida lahendus, et ta saaks lapse endale jätta või siis äärmisel juhul otsida head kasuvanemad, sest siin kaua vaieldes ja tema tagagantjärele õpetamisega võib asi viia jällegi Õhtulehe pealkirjani a'le "trepikojast leiti imik"Tagantjärele tarkus jätta! Ma ei näe et sa oleksid hurjutanud siin seda tüüpi, kes lapse tegi. Miski pärast vibutad näppu ainult selle tüdruku suunas. Ta ei taha ju vastutust kellegi teise kaela veeretada. Ma arvan, et ta on väga suures segadused, ega oska sellest ise välja tulla. Tal on hüva nõu vaja. Mis sa arvad, et inimene kes oleks oma lapse suhtes ükskõikne ja tal oleks savi, mis lapsest saab oleks üldse siin kirjutama hakanud. Mina arvan, et see inimene oleks oma lapse lihtsalt kuhugi vedelema jätnud. Asi pole ju selles,et ta oma last ei armasta või ta ei taha seda....tal pole võimalutki praegu ju. On vaja otsida lahendus, et ta saaks lapse endale jätta või siis äärmisel juhul otsida head kasuvanemad, sest siin kaua vaieldes ja tema tagagantjärele õpetamisega võib asi viia jällegi Õhtulehe pealkirjani a'le "trepikojast leiti imik".Tagantjärele tarkus jätta! Ma ei näe et sa oleksid hurjutanud siin seda tüüpi, kes lapse tegi. Miski pärast vibutad näppu ainult selle tüdruku suunas. Ta ei taha ju vastutust kellegi teise kaela veeretada. Ma arvan, et ta on väga suures segadused, ega oska sellest ise välja tulla. Tal on hüva nõu vaja. Mis sa arvad, et inimene kes oleks oma lapse suhtes ükskõikne ja tal oleks savi, mis lapsest saab oleks üldse siin kirjutama hakanud. Mina arvan, et see inimene oleks oma lapse lihtsalt kuhugi vedelema jätnud. Asi pole ju selles,et ta oma last ei armasta või ta ei taha seda....tal pole võimalutki praegu ju. On vaja otsida lahendus, et ta saaks lapse endale jätta või siis äärmisel juhul otsida head kasuvanemad, sest siin kaua vaieldes ja tema tagagantjärele õpetamisega võib asi viia jällegi Õhtulehe pealkirjani a'le "trepikojast leiti imik"..Tagantjärele tarkus jätta! Ma ei näe et sa oleksid hurjutanud siin seda tüüpi, kes lapse tegi. Miski pärast vibutad näppu ainult selle tüdruku suunas. Ta ei taha ju vastutust kellegi teise kaela veeretada. Ma arvan, et ta on väga suures segadused, ega oska sellest ise välja tulla. Tal on hüva nõu vaja. Mis sa arvad, et inimene kes oleks oma lapse suhtes ükskõikne ja tal oleks savi, mis lapsest saab oleks üldse siin kirjutama hakanud. Mina arvan, et see inimene oleks oma lapse lihtsalt kuhugi vedelema jätnud. Asi pole ju selles,et ta oma last ei armasta või ta ei taha seda....tal pole võimalutki praegu ju. On vaja otsida lahendus, et ta saaks lapse endale jätta või siis äärmisel juhul otsida head kasuvanemad, sest siin kaua vaieldes ja tema tagagantjärele õpetamisega võib asi viia jällegi Õhtulehe pealkirjani a'le "trepikojast leiti imik".Tagantjärele tarkus jätta! Ma ei näe et sa oleksid hurjutanud siin seda tüüpi, kes lapse tegi. Miski pärast vibutad näppu ainult selle tüdruku suunas. Ta ei taha ju vastutust kellegi teise kaela veeretada. Ma arvan, et ta on väga suures segadused, ega oska sellest ise välja tulla. Tal on hüva nõu vaja. Mis sa arvad, et inimene kes oleks oma lapse suhtes ükskõikne ja tal oleks savi, mis lapsest saab oleks üldse siin kirjutama hakanud. Mina arvan, et see inimene oleks oma lapse lihtsalt kuhugi vedelema jätnud. Asi pole ju selles,et ta oma last ei armasta või ta ei taha seda....tal pole võimalutki praegu ju. On vaja otsida lahendus, et ta saaks lapse endale jätta või siis äärmisel juhul otsida head kasuvanemad, sest siin kaua vaieldes ja tema tagagantjärele õpetamisega võib asi viia jällegi Õhtulehe pealkirjani a'le "trepikojast leiti imik".Tagantjärele tarkus jätta! Ma ei näe et sa oleksid hurjutanud siin seda tüüpi, kes lapse tegi. Miski pärast vibutad näppu ainult selle tüdruku suunas. Ta ei taha ju vastutust kellegi teise kaela veeretada. Ma arvan, et ta on väga suures segadused, ega oska sellest ise välja tulla. Tal on hüva nõu vaja. Mis sa arvad, et inimene kes oleks oma lapse suhtes ükskõikne ja tal oleks savi, mis lapsest saab oleks üldse siin kirjutama hakanud. Mina arvan, et see inimene oleks oma lapse lihtsalt kuhugi vedelema jätnud. Asi pole ju selles,et ta oma last ei armasta või ta ei taha seda....tal pole võimalutki praegu ju. On vaja otsida lahendus, et ta saaks lapse endale jätta või siis äärmisel juhul otsida head kasuvanemad, sest siin kaua vaieldes ja tema tagagantjärele õpetamisega võib asi viia jällegi Õhtulehe pealkirjani a'le "trepikojast leiti imik".heh tere ega sa siis titest kohe nii kiiresti ei pea lahti saama,usu mind pärast kahetsed!!!ja see kes ennem kirjutas et tal ka laps ära anda peab küll pisut segi olema äkki oleks ta võtnud selle lapsega ennem midagi ette! Mul tuttav tegi alles millalgi aborti ja nüüd täiegta kahetseb..kas su poiss kes sulle lapse tegi oli nii kaua sinuga kuini titt sündis???:Sheh tere ega sa siis titest kohe nii kiiresti ei pea lahti saama,usu mind pärast kahetsed!!!ja see kes ennem kirjutas et tal ka laps ära anda peab küll pisut segi olema äkki oleks ta võtnud selle lapsega ennem midagi ette! Mul tuttav tegi alles millalgi aborti ja nüüd täiegta kahetseb..kas su poiss kes sulle lapse tegi oli nii kaua sinuga kuini titt sündis???:Sheh tere ega sa siis titest kohe nii kiiresti ei pea lahti saama,usu mind pärast kahetsed!!!ja see kes ennem kirjutas et tal ka laps ära anda peab küll pisut segi olema äkki oleks ta võtnud selle lapsega ennem midagi ette! Mul tuttav tegi alles millalgi aborti ja nüüd täiegta kahetseb..kas su poiss kes sulle lapse tegi oli nii kaua sinuga kuini titt sündis???:S