Võib kulutada väga palju ja väga vähe, tegelikult kulutab igaüks nii, nagu temal rahaliselt võimalik on ja kuidas ta üldse on harjunud majandama.
Ise teen nii.Kuna peres on rohkem lapsi, siisei saa kogu raha vaid ühele, noorimale lapsele kulutada.
Riideid ostan nii, et kõigil lastel on päris uued asjad, millega käiakse koolis ja arstil ja linnas ja külas.Ja kodus ja õues kannavad kõik kasutatud asju.Eriti titale saab sealt rohkelt varustust.Kuna kõik on poisid, siis vanem saab näiteks pidilikud riided ikka uued ja järgmine saab alati need endale, sest neid ju ära ei kanna.Väikelapsele on eriti mõttetu kõiki uusi osta.
Samuti ei osta ma imkule kõike müüdavat kosmeetikat.Piisab, paar elementaarset asja kodus olemas on ja siis ma ka ei liiada nendega.
Mähkmetega on nii, et neid pole eriti ka vaja arvestada, noh aasta aega olen neid kasutanud.Olen lapsed potile harjutanud pärast seda, kui nad juba istuda oskavad.Ja kui käima on hakanud, siis selleks ajaks toovad juba ise poti kohale, kui häda on.