Mure on mul selline, et tundub justkui piima enam ei jätku minu 2kuuse poisipõnni jaoks. Rind ei suuda nii kiirelt enam piimaga täituda, kui tema süüs nõuab. Kas asi võib olla ka ajutine, sest mul oli just väike haigusepisik sees? Olen eelnevalt 2 korral ka piimaasendajat andnud, kuid mõlemal korral (erinevad sordid) on tulnud allergia. Tahaksin hirmsasti rinnaga edasi toita.
kui ikka vähegi võimalik, siis proovi toita rinnaga. Ise toitu korralikult isegi kui see peaks kehakaalu suurendama, sest lapse tervis on kõige tähtsam, ise toitsin last peaaegu üheksa kuud ja tema 10 aasta vanuse jooksul kordagi arsti juures käinud ei ole.
Olen ka peagi kahekuise poja ema. on ka tihti tunne, et vist on rind tühi (eriti kui ise pole tükk aega midagi joonud), aga laps on peale söömist ikka rahul. Proovi ikka ilma asendajata.
umbes sel ajal (2 kuud pärast sünnitust) muutuvadki rinnad pehmeks ja piim tekib alles siis rinda, kui laps imema hakkab. kui su laps on ise rõõsa ja rõõmus, siis ära muretse.
ma kuulsin et piimatoodete, pähklite (ka halvaa) ja mee söömine soodustab piima teket. ma praegu alles rase ja mul on nii et kui ma päevas liiter piima joon siis öösel on öösärk märg :D