Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
KOGEMUSTEGA LAPSEHOIDJA TALLINN LASNAMÄEL
 
inga 18. mai 2014, kl 08.53
too oma pisike mu hoolde kasvõi kohe ))

Olen 21 aastane.kodus kasvamas poeg 1 a 6k poeg. Elame Tallinnas Lasnamäel(pae tn). Meie majalähendal on laste mänguväljak kus on kiigud, liuväli, liivakast, majake, hobusekiigud jne ning ka park.võtaksime väga hea meelega endale mängukaaslase kellega koos ette võtta lõbusaid tegemisi.
kokkupuutumist teiste lastega on olnud palju nii võõraste kui ka oma sugulaste lastega, samuti olen ka vaatand mitut last koos päris tihti.alates lapse 7. kuust saadik olen võtnud ka võõraid lapsi enda hoolealla(hetkel vanuseklassi jäänud 7kuud kuni 2 aastane)
olen kohusetundlik, aus,aktiivne, sõbralik, rõõmsameelne, vastutustundlik, vastutulelik ja samuti ka olemas tahtmine lastega tegeleda.
Ei tarbi alkoholi-pigem üli harva. Ei suitseta ega pole kunagi tarvitanud narkootikume. seega halvad harjumused puuduvad.

Sobib töö nii pikaajaline kui ka lühiajaline
Tööajad: kokkuleppeliselt
Töötasu: alates 1,50-2,50 Eur/H

soovitajad on olemas(2) kui on huvi nendega yhendust võtta saab minu kaest nr v emaili )
(minukaudu saab sa meiliaadressi või tel nr ka soovikorral)

tööle asun kasvõi kohe ))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!