Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Atoopiline dermatiit
 
belissima 18. mai 2014, kl 13.02
Tere

Ma kahtlustan oma beebil ka AD-d. On RPA laps ja ühel põsel on punane lööve. Ma ei tea kas see on Atoopiline dermatiit aga googeldades piltide järgi küll. Kas see avaldub ka sellisel kujul, et kui laps magab siis nägu on puhas ja selge? Siis kui laps ärkvel on ja eriti õhtuti tuleb ühele põsele selline punane nagu kuplas lööve ja nahk selle koha pealt on kuum. Õhtuti viriseb laps rohkem. Arstile rääkisin ka aga löövet näha polnd sest arstil käigu ajal ta magas ja nägu oli ok. Arst arvas et see võib kevadtolmust olla, sest isal on ka see allergia. Ülejäänud keha on puhas. Ainult põlvedel on väike kuiv laik, ei puneta.
Laps on 2 kuune

Oskab keegi atoopilise dermatiidiga lapsevanem nõu anda?
 
Lihtne 18. mai 2014, kl 13.59
 
soovitus, mis töötab 18. mai 2014, kl 14.28
vaheta esimese asjana puhastusvahendid, alustades pesupulbriga välja loodus- ja inimsõbralike vastu. Kui imik on pesupulbrikompressi sees kogu aeg ja saab lisaks nõudepesuvahendit, kui just ei ole rinnapiimal, siis ongi allergiad. Rinnapiimaga saab näiteks ema kasutatavat dushigeeli koos süüa. Puhastusvahendite vahetus on väga paljudel titadel sama probleemi lahendanud. Parem tegeleda sellega kohe alguses, kui hiljem, kui juba raskem..

Acidofilus bakterid kajuurde, mis lisaks soolestiku töö korrastamisele immmuunsüsteemi toetavad ja saab abi küll. Olen selle teemaga väga palju kokku puutunud. Kui tahad midagi üle küsida või täpsustada, siis meiliaadress on olemas.
 
belissima 18. mai 2014, kl 18.40
ei taha uut :D

Pesu pesen Neutraliga algusest peale. Enda pesu ka. Loputusvahendit ei kasuta üldse. Lapse lutipudelit puhastan puhta veega ja paar korda nädalas valan üle keeva veega või keedan. Piimhappebaktereid saab alates 2. elunädalast. Meile sobib Gefilus. Ostsin apteegist bepantheni anti-exem kreemi ka. Üheks päevaks tegi ilusaks näo aga nüüd on ikka tagasi. Küll vähem punane ja väiksemalt. Mind paneb imestama just see, et magades kaob see näo pealt täitsa ära. Ei saa nagu aru ka mis magades teistmoodi on :(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!