Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
M: Menuraamat "Nututa uni" (uus trükk)
 
kai 10. juuni 2014, kl 08.47
Täiesti uus, sobib hästi kingituseks katsikule, h. 9 eurot
"Seni oli unetute ööde küsimuses vaid kaks valikut: kas lasta lapsel end magama nutta või kehastuda magamatuses vaevlevaks märtriks ja pidada vapralt vastu. Lõpuks ometi on tänu kasvatuspedagoogile ja nelja lapse emale Elizabeth Pantleyle leitud ka kolmas – praktiline ja tõhus – viis. Tema kümnest sammust koosnev programm juhib päevhaaval läbi kogu protsessi.
Lisainfo meilitsi: kaarinak@hot.ee
Minut Hiljem 13. juuni 2014, kl 12.55
Kommentaariks: paistab, et poodides on läbi müüdud, hiljuti üks eksemplar veel pärnu rahva raamatus oli, nüüd pole sedagi.
 
kai 11. juuli 2014, kl 23.45
"Nunuta uni" müüdud, pakkuda vajalikud raamatud kõikidele väikelapse vanematele: "Nutt ja jonnihood", uus, 9 eurot, ning "Nututa kasvatus", uus , h. 9 eurot
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!