Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Marlimahkmed
 
2beebi 04. september 2014, kl 01.24
Tere! Beebi peatselt perre saabumas aga puudub varasem kogemus. Puuame valtida voimalikult koike sunteetilist ja seega ka pampersid jm taoline saab olema vaid hadaabinou.
Palun kas keegi oskab soovitada, kust saab osta haid marlimahkmeid ja samuti mahkmepukse, mis ei ole sunteetilise taidisega?
Kui palju peaks marlimahkmeid varuks olema? ja kui palju pealismahkmeid voi sipupukse?
 
matsi-iida 04. september 2014, kl 02.58
ma umbli esi! läbimõstu pehmest marlist saava kõgõ pehmembä mähkmõ. ostkui poodist vahtsit! nuu omma kõva latsõkõsõle, kae kostkiltki vannu kellegi käest. kokko olõssi hää 40 mähet. ja viil mäletä selgelt, et kaktsit mähkmit pidi kindlahe kiitma leelisevaba seebiga.
 
vanem naine 04. september 2014, kl 06.28
See on muidugi tore, et tänapäeval keegi tahab marlimähkmeid kasutada. Minul on kolm last nendega kasvatatud. Osta ei saa minu arvates neid kuskilt. Ise ostad vahendid ja õmbled. Pükse peaks mu meelest sinna juurde varuma suurtes hunnikutes ja veel suuremates hunnikutes mähkmeid. Keedad ja triigid päevade viisi. Kui veel kuivatada kuskil pole siis on eriti jama. Marlimähkmetega on veel nii, et pane sa sinna alla palju tahad, piss tuleb ikka läbi. Minu soovitus oleks selline, leia parem selline pampersi variant, mis teile sobib. Su elu oleks palju kergem selle kiire elutempo juures. Oi, unustasin täiesti, tänapäeval on ju isepesevad pesumasinad. Sellegi poolest kulub sul neid mähkmeid palju. Algul pissitakse ja kakatakse iga natukese aja tagant
 
vanaema 04. september 2014, kl 08.05
pole see asi nii hull midagi! endalgi kolm last marlimähkmetega üles kasvatatud.tänapäeva marli on õhem, kui vanasti, see on kindel.mina neid küll ei keetnud iga päev, pissised mähkmed loputasin läbi vee ja kõik.kile oli voodis, lina all,et läbimärjaks voodi ei lähe.minu kogemustel pooleaastane tüdruk pissib päevas umbes paarkümmend mähet täis.kuna marli on õhuke, siis kuivab ka kiiresti..kakaga on lugu hullem, seda kraabid mähku pealt maha , see on tülikas.triikisin ka vaid korra nädalas,keetsin ka kord nädalas, lastel polnud pepud punased ega midagi...
 
marlimähkmed 04. september 2014, kl 09.51
soovitan osta need mähkmed siit. http://www.osta.ee/kahekordsed-marlimahkmed-5-tukki-ohem-marli-uued-85x85cm-52310407.html , Väga korralikud mähkmed, ilusasti õmmeldud, mu tütar tellis 20 mähet, sellest peaks piisama ja osad nendest mähkmetest kasutab ka toidulappidena. Tänapäeval poes müüdav marli on teistsugune ja palju kallim.
 
marlimähkmed 04. september 2014, kl 09.51
ps. lisan veel et kirjuta müüjale kiri ja palu vastust meilile, saate kokku leppida koguses mida vajad.
 
:) 04. september 2014, kl 11.19
Ma ei keetnud kordagi. Pesumasinas pesin, tavaliselt 60* juures, vahel ka 90* juures. Kakased mähkmed hõõrusin pesuseebiga paksult kokku ja jätsin paariks tunniks likku, ilusti läksid puhtaks. Ei triikinud ühtegi.
30 mähet õmblesin algul valmis, mis väga koledaks läks, viskasin minema, iga kuu õmblesin mõne jälle juurde.
Aga kilepükse (no nad tegelikult kilest polnud, mingi muu läbilaskmatu materjal) kasutasin ikkagi, muudmoodi küll ei kujutanud ette. Vast kulus nii 12-14 mähet ööpäevas, polnud midagi hullu.
 
2beebi 05. september 2014, kl 04.16
Sain koik vajalikud vastused ning tottan nuud ikkagi marlimahkmeid ostma - aitah aadressi eest, Marlimahe! Tahame tulevasele pereliikmele voimalikult mugavat ja keemiavaba elukeskkonda luua ning seetottu oleme praegu pamperseid moelnud kasutusele votta vaid valjas kaies. Eks tood tuleb rohkem teha ja algul eriti aga on toesti ju pesumasin ja kuivati olemas!

Suur suur tanu teile koigile heade soovituste eest!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!