Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
kas imikule tohib anda energiajooki
 
Annabell 04. oktoober 2014, kl 16.16
Mul on selline mure, et mul on beebi (4-kuune) koguaeg väga unine ja magab. Käisime arstil, aga see ütles, et kõik on korras. Ma mõtlesin, et kas võib talle lutipudeliga energiajooki anda, et ta vähekene ergum oleks või on see liiga vara?
 
mida-mida 04. oktoober 2014, kl 16.22
segane oled või? jooda siis parem kohe mürki. Energiajook on ka täiskasvanutele äärmiselt kahjulk, sina tahad imikule joota.
 
energiajook 04. oktoober 2014, kl 16.25
kuni 16a ei müüda energiajooki
 
segane peast? 04. oktoober 2014, kl 16.26
Loll oled peast!? Energia jooki ei tohi isegi 12 aastane juua veel. Imik...no kus selline mõte? Võta üks pudel ette ja loe, mis sela kirjas ja mõtle, kas tahad oma imikule seda sisse joota. Las magab laps. Küll sa jõuad tal järgi joosta ennast segaseks, kui ta jalad kord alla võtab. Naudi veel seda rahulikku aega ja ära mõtle üle. Kui sa imetad, siis ei tohi seda sinagi juua.
 
Ehhee 04. oktoober 2014, kl 16.28
Naudi seda aega, kuni saad, st seda aega, kuni laps on rahulik ja magab. Küll ta Sulle järgmised 18.a. trianglit veel teeb, nii et palud jumalat, et tuleks tagasi see õnnis aeg, kui ta nunnult magas ja sul rahus olla lasi :)
Oma soovidega tasub alati ettevaatlik olla, sest need võivad täide minna...ja siis selguda, et see pole ikkagi see, mida tahad. Aga siis on juba hilja.
 
Annabell 04. oktoober 2014, kl 16.29
No seda, mida mina juua tohin, mingi troll mulle küll ütlema ei hakka. Ja ma olen lapsest saadik energiajooke joonud ja pole miskit viga. Ja mis seal pudelil siis nii hirmsat kirjas on aru ma ei saa?!
 
no... 04. oktoober 2014, kl 16.35
Nii loll ei saa üks ema küll olla. Kahju su lapsest kohe, et tal niisugune ema on. Ise tead jah, seda teavad kõik emad...aga mõtle ikka lapsele ka, mitte ainult enda heaolule. Energiajook on see, mis paneb südame kiiremini tööle - mul ühel töökaaslasel jäi süda seisma, kuna jõi seda liiga palju - kui tahad ennast või oma lapse tappa, siis palun väga, pane seda lutipudelisse ja anna. Aga tagajärgede eest vastutad sina ise ja satud ehk avalikkuse ettegi.
 
dr dr 04. oktoober 2014, kl 16.37
Sinu suhtumine näitab, et kannatad rasedusejärgse depressiooni all. Selleks on olemas vastavad kohad, kus saad abi ja ei hakka ohustama ei ennast ega oma last. Keegi ei solvanud sind ja kohe selline rünnak. Saan aru, et laps teeb närviliseks, aga rahune maha ja ära kuku teisi asjata solvama. See pole ilus ja emaks olemine pole vabandus selleks.
 
Annabell 04. oktoober 2014, kl 16.39
Tundub kahjuks, et siit foorumist adekvaatset vastust ei saa, ainult sõimu. Inimesed, kas see teiste sõimamine ajab teid kiima või? Ajab allpool mõnusalt sügelema? OK, energiajooki ma igaks juhuks talle ei anna, aga naturaalset kohvi võib talle ju ikka anda, eksole?
 
see troll siin 04. oktoober 2014, kl 16.41
No kuule! 4 kuu vanusele ei tohi isegi tahket toitu veel anda, mis veel muust asjast mõelda. Kui oled tite saanud, siis peaksid juba teadma, kuidas tema eest hoolitseda - vähemalt elementaarsed asjad peaksid selged olema, muu tuleb iseenesest aja jooksul. Tundub, et järjekordne laps on lapse saanud, kes arvab endast kõike head ja paremat. Saada jah soovitajad p..e, ise ju tulid siia küsima. Mine küsi parem oma ema käest, saad sama vastuse - ei tohi anda!!!
 
biff 04. oktoober 2014, kl 16.45
No sellise suhtumise peale saad sama vastu, mis sina siinsetele. Sa siis ei tea elureegleid? Muuda enda suhtumist ja muutuvad ka suhtumised siin sinusse. Lihte! Kohvi ka ära anna igaks juhuks. Miks sa tahad, et ta energilisem on? Iga laps polegi energiapomm. Mina oleksin olnud õnnelik, kui mu lapsed oleksid sellises vanuses rahulikud olnud. Küsi parem arstilt järele, kas võid anda. Või oma emalt.
 
ei tea 04. oktoober 2014, kl 16.49
Tundub, et tegu on ühe närvihaige noore emaga, kes võtab igat õpetamist ja keelitamist solvanguna. Loodan, et ta last ära ei mürgita.
 
Annabell 04. oktoober 2014, kl 16.56
Okei ma siis küsin arstilt järele, emaga ma ei suhtle, see lits imeb praegu Soomes mingi rikka mehe m-i, pole taga viis aastat suheld ja loodan ei pea seda kunagi tegema ka. Sorry, kui ärritusin ilmaasjata, lihtsalt see näkku kargamine tuletas mul elukaaslase ema meelde, see ka samasugune bitch, arvab, et on mingi ülestõusnud emane jeesus v midagi ja õpetab koguaeg. Aga aitäh biff'ile hea nõu eest, ma küsin arstilt järele.
 
njahh 04. oktoober 2014, kl 17.13
liba ei tunne ära või? Foorumisse on mingi teismeline igavlev pubekas tekkinud, kes treib lollakaid teemasid ja naudib, kui nende peale leili minnakse. Rahunege maha ja õppige liba õigest eristama. See, kui keegi talle ei vastaks, võtaks kiiresti innu lollusi välja mõelda, maha.
 
ahzooloog 04. oktoober 2014, kl 17.14
irw...igavlev troll nimega Annabell laupäevasel päeval inimesi ärritamas:D päris hea.
 
Permis 04. oktoober 2014, kl 17.36
Annabel,

Vahet ei ole, kas Sinu poolt algatatud teema on nö. liba või mitte .. ja oled Sa lapse lihane ema või mitte .. aga ära never anna lapsele energiajooki, alkot ega muid mürke. Me oleme Sulle tänulikud!
 
aga 04. oktoober 2014, kl 17.50
me jätame su meelde ja vaatame üle
 
Mida 04. oktoober 2014, kl 18.01
Loll oled või???
 
G 04. oktoober 2014, kl 21.01
Laps areneb magades. Mul on ka omal 4-kuune laps ja kui ta magab, ei näita see veel seda, et midagi korrast ära on. Sul on hullult vedanud, et sul on rahulik laps. Naudi seda aega veel!!!!
 
murelik kodanik ja ema 04. oktoober 2014, kl 21.30
Kas antud postitust ei saa jagada lastekaitse spetsialistidele, et nad koostöös politseiga inimese leiaks ja ta ülekuulamisele tooks? On näha, et antud ema pole adekvaatne ning sellise tegutsemise tulemusena peab ta imiku väärkohtlemise ja/või tahtliku tervisekahjustuse eest vastutusele võtta? Imikut ootab ees raske ajukahjustus, neerukahjustus, maksakahjustus või äkksurm sellise vedeliku manustamise tagajärjel!
 
Liisa 05. oktoober 2014, kl 00.20
Lastekaitse ei puutu siia kuidagi. Tegu pole mingi emaga, vaid selle, nagu ka mõned varasemad "teemad", kirjutas minu 16-aastane poeg. Ma "vestlesin" temaga, ja usun, et see nali on läbi. Muidugi tore, et hoolite, aga seekord ajate taga tuult väljal. Naisteka regulaarse külastajana olen oma poja käitumisest vägagi nördinud, ja loodan, et see asi lõppeb. Kui muu tal mõistust pähe ei too, siis mõneks ajaks taskurahast ilmajäämine küll.
 
virge 05. oktoober 2014, kl 18.24
Sa oled loll vöi mängid lolli
 
vastaja 17. oktoober 2014, kl 23.35
Ikka võib. Väike moijito ja bloody mary sobivad ka.
 
Uhsh 18. oktoober 2014, kl 17.54
Järjekordne igavlev interneti troll...
 
parem ennetada 30. oktoober 2014, kl 00.17
Igaks juhuks teavitasin siiski veebikonstaablit! Loodame, et laps viiakse turvalisse kohta ja ema saab ravi, mida vajab!
 
S. 02. november 2014, kl 16.55
Appi selliselt emalt tuleks laps ära võtta. Energiajook või kohvi - debiilsuse tipp.
 
sulja 02. november 2014, kl 17.50
Te taunikud olete ka nii lollid, et siin sellele nn "emale" midagi öelda, ilmselgelt on see nn "annabell" puhas ja kõige tavalisem troll, keda interneti avarustes leida võib, käib lause selliste kohta: "Don´t feed the Troll", aga teie muud ei teegi kui ainult kirjutate talle.

Aga kui tõesti selline ema olemas on, no siis ma soovin sellele lapsele edu, sest ilmeselgelt selline ema ei tea elu olemusest mitte mõhkugi.
 
Flower 29. jaanuar 2015, kl 18.59
Appi, kindlasti mitte. Sa peaks õnnelik olema, et laps magab pidevalt. Inglismaal oli just hiljuti juhtub, kus isa andis beebile veidi alkohooli koos piimaga. Isa arvatavasti tahtis last rahustada aga beebi organismile on see mürk, mis lõppes pisikese surmaga. Isat aga ootab vanglakaristus. Ma ei uskunud, et nii rumalaid vanemaid on olemas aga kahjuks juhtub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!