Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
vanemahüvitise
 
m 17. oktoober 2014, kl 09.34
paljud on kolinud vanemahüvitise saamise ajal eestist ära paremasse kliimasse?

me plaanime kolida ca aastaks või veidi alla aasta päikeselisemasse kohta. mõtlesin, et palju siin veel selliseid peresid on .
 
tulevane emme 17. oktoober 2014, kl 10.33
Ega ei ole kuigi palju. Oma kodu on ikka kõige armsam. Muidugi oleme meie ka rõõmsad, et Eesti riik maksab vanemahüvitust. Näiteks Bulgaarias Musta mere kaldal on selle vanemahüvitusega super elada. Ega päris suguvõsa saa ka kaasa võtta. Meil on oma äri ja sellega peab ikka tegelema ja siin on vanavanemad, kes aitavad . Olge terved ja tugevad, vahetage kliimat.
 
m 17. oktoober 2014, kl 11.51
Eks oma kodu on ikka oma kodu, selge see. Praegu lihtsalt hea võimalus veel nii minna, kui suurem laps kooli läheb, siis nii naljalt enam sedasi ei läheks.


suguvõsa pole plaaniski kaasa võtta, ega me elama ei jää sinna, selle ajal saame hakkama ja küll nad külla ka tulevad :)

me plaanime minna hispaaniasse ilmselt. kaalume ka üht teist varianti, aga pole otsust teinud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!