Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Imetamise ajal rinnad taas valusad.
 
Murelik emme 04. veebruar 2015, kl 23.32
Olen 1.kuu vanuse beebi emme. Ja olen mures,kuna taaskord on imetamime nii valus.põdesin kaks korda läbi rinnapõletikud. Kord ühel rinnal,siis oli alla nädalane vahe ja tekkis see ka teisel rinnal. Meie lastearst avastas,et beebil on keelel ka soor. Saime selleks Daktarini ja ravime ilusti. Kuid valmistab muret see enim,et miks siiski see imetamine jälle sellist piina tekitab? Ja on ka teine mure,ehk oskab keegi anda nõu. Nimelt võõrdus beebi lutist. Kuid nüüd tahab rinnal kaua olla. Tukub oma uneaja ära ja kui rinna lahti laseb on kraps ärkvel. Kas imemisvajadus nii suur siiski? Öösel sööb ilusti liühikese aja jooksul ja uinub edasi.Piima jagub ja kõhu tundub täis saama
Kosunud oli üle kilo korralikult oma 1.elukuu täitumiseks.
 
vana aja ema:) 05. veebruar 2015, kl 10.49
osta poest värske kapses ja pane kapsalehed rinnahoidja sisse, üks kaks lehte. saatsin ka ema alguses kunagi kuu peale kui soovitas aga usud või mitte aga toimis ilusti.
 
Murelik emme 05. veebruar 2015, kl 12.48
Rinnapõletiku ajal kasutasin seda varjanti jah. Kuid hetkel olen voodis pikali grippide käes ega pääse poodi. Ehk see,et palavikus olen ja haige mõjutab seda kuidagi? Samas vahel laps ei haara ilusti vaid tirib nibu omale suhu nagu spagette süües tihti neid "imetakse" suhu. Ei saa aru miks ta sedasi teeb. Kord kõik ideaalne kord jube piin taaskord. Nibud katki pole iseenesest. Üks on lillakas vahel kuid terved. Nii tahaks alla anda sest see haigus ja see kõik tekitab stressi. Ei jõua lihtsalt. Mul on ka kolm vanemat last. Nende ajal ei sujunud imetamine mitte ültse. Esimese lapsega keelati anda rinda. Eri veregrupid on ja see oli jube verine imetamine temaga. Isegi nibukaitsmetega. Teiste kahega olid ka rinnapõletikud ja miski pärast sai varakult see andmine läbi. Nad kõik mul üle 4.kilosed. Ja vast ei jagunud neile piima.
 
Murelik emme 05. veebruar 2015, kl 16.08
Ja tulemus ongi käes. Samad sümptomid mis rinnapõletikuga. Ja sama rind mis esimesena seda nn põdes. Palavik juba nniüd 39.7. Üritasin duzziall tühjaks selle kühmu teha nagu varasemalt,kuid ei saanud hakkama. Midagi ei tulnud nagu õigest kohast. Pisarad aina voolavad ahastusest ja abituse tundest. Elukaaslane on Soomes ja keegi abiline pole ka läheduses olemas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!