Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Venitusarmidest vabaks!
 
Elery 09. juuni 2015, kl 21.41
Kas tahaksid ka vananedes hea ja nooruslik välja näha? Ütle ei kreemidele ja kortsudele ning tule meie juurde protseduurile!
https://www.facebook.com/pages/Lissy-ilutooted/367743573417686

Silmapliiats-sisaldab hüaluroonhappe paaki ja on mõeldud silmaümbruse jaoks. Tead sa mis on peitepulk? Peitepulk peidab, see aga kaotab ära mustad silmaalused. Samuti aitab väga hästi silmaaluse koti vastu.

Vananedes tekivad kortsud, lihased ja nahk vajuvad ära, selle kõige vastu aitab Näomasin. Saksa teadlased võtsid aastakümneid kasutusel olnud tehnoloogiad ja panid need siia kokku.Nendeks on iontoforees, raadiolained ja ems.
Iontoforees kasutab ära eri laengutega osakeste tõmbejõudu ja samalaengutega osakeste tõukejõudu nagu magnet. Iontoforeesi abil viiakse hüaluroonhape naha aluskihti, kus ta aktiveerib kollageeni ja elastiini tootmise. Selle tulemusena kaovad kortsud ja ühtlustub naha tekstuur. Nahk on niisutatud ja elujõuline.

Kehamasin on mõeldud keha jaoks. Tehnoloogiad on samad, mis näomasinal. Aitab ideaalselt probleemsete kehapiirkondade trimmimiseks. Naiste põhilised murekohad on kõht, reied või käed. Trenni minnes või dieediga alustades kaob aga kõigepealt rindadest, siis tagumikust. Kehamasinaga saad aga efektiivselt rasva põletada just sealt kus soovid. Samuti aitab hästi venitusarmide ja tselluliidi vastu. Tulemust on näha juba pärast esimest protseduuri.
Protseduuri ei tohi teha inimestele, kes veel toidavad rinnapiimaga, kellel on mingit metalli näopiirkonnas või kellel on/oli vähk.

Praegu soodushinnad! Protseduurid alates 20 eurost.
Protseduurile tulemiseks broneerige aeg saates meile meilile enda kontaktandmed Byasmyyk@hotmail.com või helistage numbril 54616184.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!