Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Väikse õega jalutamine
 
Jannukas 06. juuli 2015, kl 16.03
Tere. Minu nimi on Jane ja ma olen 10 aastane. Mul on väiksem õde 5 kuud. Käisin ma täna oma õega väljas. Jalutasime kodunt natukene kaugemale, sest ilm oli ilus. Leidsime siis toreda mänguväljaku, kus polnud varem käinud. Jalutasime seal ümber. Pisike tegi uinaku ja kui ärkas, siis otsustasime mängima minna. Panime vankri kõrvale ja läksin mängima ja siis tuli keegi kõrvalt ja ütles, et laps on nii nunnu, et vana ta on. Vastasin 5 kuud. Lasime siis koos liugu (olles loomulikult mul süles) Lasime alla ja siis tuli üks tädi meiega pahandama, et miks ma lasen nii alla (kuigi väikene oli mul süles ja kuidas muudmoodi ma laskma oleks pidanud) Seletasin, et mu väiksele õele meeldib.. ta ei teinud enam välja.. lasin korra veel ja tirts naeris..talle meeldis. Siis tuli järgmine tädi. Hakkas rääkima, et kutsub mulle politsei ja lastekaitse sellepärast, et ma ütlesin enne, et ta on viis kuud ja ta on alaealisega väljas (ehk minuga väljas). Ta hakkas pärima mu elu kohta ja ähvardas politseiga (olin suhteliselt segaduses) Igatahes ei lasknud ta mind kuhugi ära ja mina ei olnud ka valmis võõrale oma kontakte andma (ei jaga võõraga ja olin natukene ka šokis) niisiis passis ta mind natuke kui lasi mul minna. Küsimus siis järgneb, et kas ma võin käia oma väikse õega mänguväljakul. Minu vanemad on teadlikud ja lubavad. Et kas on mingi seadus mis keelab mul oma väikse õega mänguväljakutel käimise?
 
see kirjutaja siin 06. juuli 2015, kl 16.54
ei ole 10-aastane jane . . . :(
 
ave 06. juuli 2015, kl 17.39
ei ole jah. Ennast 10 aastaseks tembeldades peaks olema ikka rohkem mõistust kui teemaalgatajal.
 
Jannukas 06. juuli 2015, kl 17.49
Milles probleem Ave. Miks ei võiks vastata mu küsimusele nagu inimene?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!