Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
vastsündinu toitmine
 
miisu 22. oktoober 2015, kl 12.47
tere tahtsin küsida neilt kellel kogemus . On sündimas teine laps ja olen otsustanud sööta last koheselt pudelist . Kuidas tulite tome rindadega ,kuidas kadus ära piim jne ???
 
viimasele 22. oktoober 2015, kl 13.11
see on suurim lollus millega hakkama vöid saada.Rinnapiima ärajätmisega langeb tugevasti lapse immuniteet, tekkib palju allergiaid ja muud jama ja löpp kokkuvöteks on on rinnapiim imikule köige odavam, alati kättesaadav ja kergemini omastatav toit...Enne kui selle LAUS_LOLLUSE kasuks pea nöu oma perearstiga!!!! Kui algselt on rinnapiima vähe anna lapsele mölemat rinda järjest, mida rohkem laps sööb , seda enam piima rinda tekib..
 
miisu 22. oktoober 2015, kl 14.07
Minu esimene laps sai üli vähe rinnapiima kuna tekkis rinnapõletik kuigi antsin süüa jne . Ja nüüdseks juba 5a ei saa öelda küll et ta haige oleks ja mingeid allergiaid põeb .Ta on terviselt väga tugev laps. Ja siiski peaks iga ema otsustada olema kuidas oma last sööta.. Siiski ootan vastuseid nendendl kellel sellels asjas kogemus
 
Mõeldes lapsele 22. oktoober 2015, kl 14.38
Kas tohib küsida, et miks olete otsustanud lapsele kohe pudelisööki anda? Kas põhjuseks eelmise lapsega saadud kogemus?
Kui vähegi võimalik siis võiks siiski katsuda lapsele parimat pakkumast. Olen kokku puutunud selliste emadega kes lihtsalt ainult enese peale mõeldes loobuvad rinnaga toitmast ja väidavad, et ei tulnud piima jne jne kuigi tegelikult kui juba eos tekib mõte, et ei taha anda, siis ei pingutagi ja minnakse sujuvalt pudelimajanduse peale üle. 5 aastat ei näita midagi, nii ei saa seda vaadelda.

Aga eks kui rinda ei anna siis rinnad peale midagi ei produtseeri ja piim hakkab vaikselt kaduma. Esimesed päevad on kindlasti rasked. Välja lüpstes piim ei kao, tekib aind juurde. Kui liiga rasked, siis võiks lihtsalt laste välja tilkuda.
Edu õige otsuse langetamisel.
 
miisu 22. oktoober 2015, kl 15.01
Jah üx põhjustest ka esimene kogemus mille tõttu pidin väga kaua ka haiglas olema . Lihtsalt väga kiire elutempo on ja ei saa lihtsalt igal pool rinda välja võtta ja nüüd last sööta .Nende põhjuste tõttu ka ss otsustatud et tuleb pudeli söök .
 
mann 22. oktoober 2015, kl 16.52
Kas siis pudeliga arvate, et on lihtsam? Rinnapiim on igal ajal olemas, vajalikus temperatuuris, tervislikum. Pudelisööki tuleb esiteks valida, head pulbrid on kallid ja ei garanteeri, et lapsele meeldib ja sobib. Lisaks kogu see soojendamine, pärast see pudelise pesemine, steriliseerimine. Kuidas siis kiire elutempo juures sellega hakkama saate? Väga imelik. Ei poolda absoluutselt sellist isekat käitumist!!! Ega siis teine kord ei tähenda, et sama jama juhtub!
Väga vabandan aga mind ajavad sellised emmed närvi!
 
miisu 22. oktoober 2015, kl 17.22
Jah minu jaoks oles tõepoolest piimasegu andmine lihtsam. Te ei pea targutama et peata valima selle ja selle tean seda isegi eks ole .Küsin nõu naistelt kes on koheselt andnud pudelist süüa ja kuidas on saanud edaspidi hakkama rindadega kuidas piim kaob jne
 
kuidas ja kuidas 22. oktoober 2015, kl 17.36
inimestel on see erinevalt. sama hea kui jagada arvamust sünnitusest, kuidas kellegil onju.
 
Soovitan 22. oktoober 2015, kl 19.15
Hollet-öko toit.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!