Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Tervisepüramiidi D-vitamiin tekitab gaase ja kõhuvalu?
 
Kri 30. september 2016, kl 11.30
Tervist!

Ometi valisin d-vitamiini, mis saanud kõige rohkem positiivset tagasidet, aga beebi selle järel viril ja gaasides, nii päeval kui ööl. Kui tilka ei anna, on beebi rahulik, kõht pole lahti, väljaheide ilus kollane ja lööve pepul hakkab sellest tulenevalt kaduma.
Mida küll teha? Rahiiti ka oma lapsele ei soovi...
Räägin sellest muidugi ka perearstiga, olevat mingi mida saab retseptiga ja vaevused puuduvad, aga huvitavad ka inimeste isiklikud kogemused.
 
njahh 30. september 2016, kl 15.40
d - vitamiini üleannustamine on beebile sama ohtlik kui selle vitamiini puudus.
 
Miia 14. aprill 2017, kl 22.29
Meil olid koolikud, sõltumata d-vitamiini andmisest või mitteandmisest (ja gaasirohtudele kulutatud summad olid ka mõttetud). Ca 3,5-kuuselt lõppesid. Vahepeal ei andnudki vitamiini. Ega mingi kuuajane paus ei tekita beebil rahhiiti, eriti kui ta rinnapiimal ning sul endal piisav varu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!