Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
aidake
 
tundmatu 04. veebruar 2018, kl 00.20
Kas keegi saaks nõu anda mida teha. Asi on selles et laps mul 2 kuune ja mõned päevad peale. et kas see on normaalne kui ta sööb korraga ainult 30ml-60ml korraga iga 2h, 3h ja 4h tagand ja pudeli taga hakkab nuttma ja eriti süüa kh ei taha. Ta ainult sööb hetkel piimasegu (aptamilli) ta sai ainult kolm nädalat rinnapiima kuna peale seda lõppes kahjuks rinnapiim ära. ja ma ei tea kuidas teha nii et laps kas või natukene rohkem sööks. palun aidake. halvad arvamused paluks jätta enda teada
 
ema 5-le 26. märts 2018, kl 13.02
See on täiesti normaalne kui laps sööb.
Ja pole oluline, et söögivahed pole kõik ühepikkused.

Katsu söömise vahepeal "krooksutada"-kui õhumull sees siis jääb söömine poolikuks. Rahusta, kõnni pisut ringi, proovi veel pakkuda. Vaata, et lutist tuleks ok (poleks auk liiga väike, et raske imeda v liiga suur, et voolab kurku).

Kas kaal tõuseb? Laps pissib?

Siis on kõik hästi. Rahu.

/ema 5-le/
 
Mario M 30. jaanuar 2024, kl 21.56
https://www.metshein.com
Näe oskan aidata
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!