Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Esimene lisatoit
 
Pisipiiga ema 22. juuli 2018, kl 16.28
Meie alustame tatrakördist, kuna sisaldab palju rauda ning on sooltele hea.
Edasi (teine nädal) kas kõrvitsaline (suvikõrvits näiteks) või riisihelbepuder. Hiljem brokkoli.
Kindlasti eelistada esimestel kuudel puhtaid maitseid (ilma suhkru ja soolata), s.t ei ole soovitatav segada erinevaid toite kokku.
Kartul ja liha on raskesti seeditavad, jätta hilisemaks. Porgand tugev allergeen. Banaan sisaldab nii suurel hulgal nitraate, et ei soovitata anda alla kaheaastasele lapsele üldse.
Eestimaised teraviljad sisaldavad hulganisti gluteeni (v.a kaer, mis võib seda sisaldada, aga ei pruugi), seega pole head.
Siit siis palve, kellel veel häid nõuandeid, mis põhinevad ka teaduslikel faktidel ning toetavad lapse arenevaid maitsemeeli ning on tervislikud, siis kõikide teie nõuanded on siia teretulnud :)
 
Pisipiiga emale tahakeeraja 24. juuli 2018, kl 19.04
Sit`ta ja sibulat ei ole mõelnud proovida?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!