Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Esimene puder
 
kysimus 14. august 2020, kl 10.28
Ostsin Hipp tatra piimapudrupulber ja Holle omasid. Küsimus on valmistamise kohta. Kirjas on et keedetud vesi jahutada 50 kraadini. Kaua siis ootama peab, kui veekeetjaga keedan valmis? 30 minutit või kaua? Siis on koguse kohta küsimus. 6 kuuse päevane lisatoidu kogus peaks olema 100. Siis 50 hommikupuder ja 50 püree lõunal koos lihaga! Saan niimoodi aru. Köögiviljadega juba ammu tuttav. Hipi pudrupakil kirjas peale 4 kuud: 40 g pulbrit (3-4 spl) + 120 ml vett = 160 g putru. See on ju nii suur kogus! Alates 6 kuust: 45 g pulbrit (4 spl)+135 ml vett= 180 g putru. Kui tahan ainult 50 g putru palju ma siis pudrupulbrit ja vett panen? Pakil kirjas olevat kogust ei anna ju, liiga palju. Holle puder kas võib ka ainult veega teha või peab puder piimaga olema? holle puder: keeda 200 ml vett, lisa 5 spl pudruhelbeid. Kuidas ma 50 g putru saan? Või on mõni muu puder parem ja kas peab piimaga või veega tegema?
Või võib putru rohkem anda, mina lugesin et 6 kuuse päevane lisatoidu kogus on 100. Nüüd sai palju küsimusi.
 
noo 15. august 2020, kl 09.32
kuidas küll titele titt on tehtud?
Küsimuste järgi paistab, et isegi algklassi matemaatikast pole midagi kuuludud. Ja no kokandus on ilmselt juba täielikult kõrgem pilotaaž kui pakipudru valmistamine nii hulgaliselt küsimusi tekitab. Äkki kutsud emme appi ja lased omale järeleaitamistunde anda elukooli elementaarsete teemade osas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!