Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Külmutatud köögiviljad lapsele
 
Ema 02. juuni 2021, kl 17.33
Kas 1,3 aastasele lapsele võib teha ka Härmavili külmutatud köögiviljadest sööki? Külmutatud köögiviljades peaks vitamiinid säilima küll. Kiiremini ja lihtsamalt saab külmutatud köögiviljade segu osta, kus sees erinevad köögiviljad, mis juba tükeldatud. Kuidas neid kõige parem teha oleks? Potti natuke vett keema ja segu sisse ja ongi valmis või on mõni muu variant parem? Auruti on ka kodus olemas, aga tahaks kiiremalt, kui ise koorides ja tükeldades tervele perele.
 
Ema 02. juuni 2021, kl 22.47
Kuidas kõige rohkem vitamiine säilib? Kas nii, kui hautan külmutatud köögiviljade segu või keetes või pole vahet? Või muudmoodi. Ma ise hautaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!