Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
millal avastasite allergia
 
lili 16. aprill 2003, kl 14.25
Tuttavate jutust on jäänud mulje, et tänapäeval enam illam allergiata lapsi ei olegi justkui. Millal te oma lapsel esimest korda allergia avastasite? Omal 3-kuune poiss kodus, teaks hakata tähele panema?
 
maren 17. aprill 2003, kl 15.24
Minu pojal lõi allergia välja aastaselt,siis kui lõpetasin rinnaga toitmise.Rinnapiim oli tema päevasest toidust võib-olla kuskil 1/5 selleks ajaks,aga siiski piisav kaitse sellele jamale .Meie perearstki ütles ,et oleks ette teadnud,oleks võinud ju mõni aeg veel rinda anda.Algul tundus ,et see on piima ja piimatoodete vastu.Samas tundub vahel ,et kõik mis suust sisse lähe tekitab ärritust.Nii et lähiajal on plaanis minna tegema teste.Julgen soovitada võimalikult pikalt siiski imetada.
 
Pupsik 22. aprill 2003, kl 16.34
Vaata eelkõige põski. Kui põsed kipuvad nagu pidevalt punased olema (nagu oleks iga päev päikest saanud - õhetavad nagu), ei anna see tunnistust mitte lapse tervisest pakatavusest vaid on allergiku tunnus. Kui mähkmedermatiidid korduvad, kui lapse nahk on kuivavõitu, kui kõht kipub kinni olema või lahti olema. Kõhukinnisus on nii väike lapse puhul kõhukinnisus, kui see kestab paar nädalat. On küllalt rinnapiimal lapsi, kes kakavad kord nädalas. Nad omastavad lihtsalt kogu rinnapiima ja ei jää midagi üle.
Ja kui põsenahk kipub lõhenema ja muidu ka nahk käest ära läheb, on otsetee allergiarsti juurde.
Aga ploome, piima, ülimagusaid asju, sokolaadi, pähkleid, halvaad, viinamarju ... soovitan oma toidus vältida igal emal.
Täpsemat infot allergia kohta leiad : http://paikeselapsed.kolhoos.ee esilehelt.
 
Häkker2 30. jaanuar 2024, kl 22.07
Siis kui laps on haige LOLL
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!