Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
On kellegil häid ...
 
taimi 16. aprill 2003, kl 20.55
kuidas laps sööma saada?Tibu 8,5 kuune ja sööb korraga vaid paar ampsu.Saab veel rp.ka,aga kaalust võtab juurde vaid 200-300 grammi.Enne õnnestus midagi anda,andsin talle teise lusika kätte, kuid nüüd ta ei söö siis ka.,Keerab pea kõrvale,või mängib "surevat luike"(laseb pea taha,vaatab üle pea)
 
Tess 17. aprill 2003, kl 10.30
Mul on laps sama vana ja sama probleem. Arvan, et alguses oli tema jaoks huvitav erinevaid toite maitsta ja kogu see protsess iseenesest ka. Lusikaga söömine jne. Nüüs on see ta ära tüüdanud, kuna kipub söögi ajal mängima ja ringi vahtima. Kõhu saab täis rp-st, tundub nii. Ainuke mida ta veel isuga sööb on banaan. Ega laps ennast nälga ei jäta, kui 4-5 lusikatäitki sööb ja siis tissi peale, siis tähendab talle sellest piisab.
 
m.k. 17. aprill 2003, kl 12.33
Mul sama vana plika. Ja mingi 8 kuust saati ei tahtnud eriti süüa. Enne seda sõi putru, püreed väga hästi, kuid üks päev keeldus kõigest. Talle kõlbas ainult rpa ja banaan ülejäänud toidud võite ise süüa, aga nüüd on juba 2 päeva ilusti kõike söönud. Selline jama kestis 2 nädalat. Arst ütles, et see on normaalne, arvas et hammastest selline pirtsutamine. Ja nüüd on näha, et üleval lõikub kohe hammas välja. Arst ütles, et nüüd kuni 400 gr kuus juurde võtta on normaalne, laps ju seblib rohkem ringi. Ma arvan siiski, et see on hammastest tingitud ja küll see üle läheb.
 
anette 25. aprill 2003, kl 14.35
mul on poja, kes saab 2 mail 4 kuusex. Ta on suur tugev poiss ja kaalub 6,5 kg. Mind huvitab, kas see kaal on normaalne??
 
xxx 28. aprill 2003, kl 18.06
ärge muretsegé kuilapsel kõht tühi siis hakab sööma ,mõtetu on sundida,aga tõesti ta hakkab väheajapärast sööma,või siis võib prooovida veel et las last toidab keegi teine pereliige,lapse isa näiteks,võib õnnestuda!
 
po 28. mai 2003, kl 10.16
Ka minu esimene laps ei tahtnud algul midagi süüa ning see viis välja aneemiani. Üksasi on kõhu täis saamine ning teine vajalike ainete omastamine. soovitan konsulteerida perearstiga.
 
rebecca 20. juuni 2003, kl 16.23
Peaaegu kõik on selles eas normaalne - minu poeg kaalus 2-kuuseks saades 7,5 kg, s.t. umbes samapalju kui teised pooleaastaselt.
 
rebecca 20. juuni 2003, kl 16.23
Peaaegu kõik on selles eas normaalne - minu poeg kaalus 2-kuuseks saades 7,5 kg, s.t. umbes samapalju kui teised pooleaastaselt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!