Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Lutist võõrutamine
 
daisy 18. aprill 2003, kl 12.36
Kui vanalt teie lutist võitu saite?Minu poiss praegu aastane ja 2kuune tahaks nagu lahti saada,aga on väga raske.Ta on harjunud lutiga uinuma,nii et röökis poolteist tundi enne kui uinus.Ka päevad on palju jonnisemad ilma lutita.Äkki mõni nipp või lihtsalt veel oodata.Ise kardan,et hiljem on veel hullem.
 
Milvi 18. aprill 2003, kl 16.45
Vend sai lahti nii, et näris ise luti katki ja siis enam me uut lutti ei andnud ja Talle katkine kah ei meeldinud.
 
????? 19. aprill 2003, kl 13.22
2 Kuune võib nagu imeda veel? Nendele see lutt mõeldud ongi mis sa siis üldse lutti andsid.
 
daisy 19. aprill 2003, kl 14.23
Nagu eelpool kirjutatud aasta ja 2 kuune!!!!
 
maarika 21. aprill 2003, kl 09.15
meie poja näris ka oma luti katki ja see ei meeldinud enam. nõudis küll lutti ja andsin ka (sellesama katkise)paar päeva jonnis siis hoidis lutut peos ja lõpuks(u 1 nädal) viskasime koos prügikasti.viisime prügi kohe ära ka, et ei oleks võimalust seda sealt välja võtta.paar korda jorises ja käis kontrollimas, et ei ole enam isegi prügikastis.öösel natuke nuttis, siis pead ise vastu pidama ja mitte uut lutti kapist välja otsima, hiljem on veelgi raskem uuest lahti saada.1,2 võiks lutti saada küll, selles ei ole midagi halba.
 
ups 22. aprill 2003, kl 11.56
Mul on kogemus kolme lapsega ja kõige valutum on tõesti, kui lutt läheb õigel ajal katki.Laps võiks siis olla umbes 1,5-aastane.Aga muidu tuleks ikka enne 2-aastaseks saamist lihtsalt lutt ära võtta ja süda kõvaks teha. Kõva nuttu on 2 õhtul, siis on rahu majas. Hea oleks, kui mees on ka aktsioonis , sest oma kogemustest võin öelda, et mina oleks küll luti selle kisamise ja ninaga voodi kündmise peale varsti tagasi andnud.
 
:) 24. aprill 2003, kl 08.52
mul oli emaga sellest just juttu- küsisin, et kui kaua meie lutti saime (mul 2 õde veel). Ütles, et olime ka jubedad lutifännid- vanem õde käis juba esimeses klassis, kui vanaema veel kooliteele lutiga vastu käinud.
Ükskord oli meid ahju äärde kokku kutsutud ja lutid ahju visatud. Olime kolmekesi seal ahju ääres tükk aega veel passinud...
 
täpp 24. aprill 2003, kl 11.00
poiss oli 1,5 a kui naabri koeral sündisid kutsikad, ütlesin, et koer käis oma titadele lutti küsimas ja oligi rahu majas, kutsikad said luti endale.
 
vastrik 28. aprill 2003, kl 17.19
Vaike veel sinu poiss. lase rahulikult edasi imeda. Proovi lapsele selgeks teha, et lutt on ainult magamiseks. ja anna siis kui toesti on vaja magama minna kas paeval voi oosel. Kui paeval nii sama ringi toimetab, siis ei ole seda lutti kyll vaja. Vagisi ma ei soovitaks ara votta. Kui laps on harjunud luttiga magama jaama ja sa vottad seda vagisi ara voib hakkata hoopis poialt imema, see on ju veel hullem, lutti voib ju hiljem ara visata aga poialt sa ju ara ei viska? Minu tydruk viskas lutti minime paar kuud enne 3. aastaseks saamist. Ei mingit tragoodiat ega jonni ei tulnud (kasutas ainult magamiseks).

Toesti, sinu oma ju lausa beebi veel. :))) Las olla rahulikult lutiga edasi.
 
ave 28. aprill 2003, kl 20.17
kui laps lutt imeb, siis hoiab see ära suuhingamise ning hiljem muid jamasid - adenoide näiteks
 
Feliks 30. aprill 2003, kl 15.13
mis tast võõrutada? Küll jätab ise järgi kui enam ei vaja
 
kati 01. mai 2003, kl 20.32
Hambaarstid üle kahe aastastele enam ei soovita. Meie viskasimegi siis koos prügikasti. Võib ju ka hambaarsti juurde jätta. Sinu laps veel las imeb rahus.
 
ami 04. mai 2003, kl 23.17
mul ka 3 lapse kogemus. vägisi ei soovita ära võtta, ta ju varsti nii arukas, et saab ise pihta, et "suured" poisid lutti ei tõmba. Aga praegu veel vara. See ju tema turvatunde lõhkumine, kui vägisi võtma hakkad.
 
egle 06. mai 2003, kl 16.35
meil oli siin suurte viirusepuhangu ajal hirmus nohu, lutti imeda ei saanud ja nüüd enam ei taha kah.
 
illu 16. juuni 2003, kl 14.40
Esimene poeg näris ka oma luti katki ja siis ütlesime et näe lutu on kadunud ja nii ta leppis sellega.Teine poeg on praegu aasta ja 9 kuune ja väga vähe imes lutti. Alguses ainult kui ta oli veel väga väike ja siis me eriti ei toppinud ka teist.Arvan ka et vägisi ei maksa võtta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!