Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
imetamine ja halb näonahk
 
anette 25. aprill 2003, kl 14.55
näonahk pole mul kunagi ideaalne olnud! last oodates oli nahk aga suhteliselt normaalne! nüüd on armas laps käes, aga näonahk on kohutav! kindlasti on asi ka selles, et toidan last rinnaga! olen proovinud paljusid lahendusi-kasutanud vitakuri ja materna tablette, samuti pärmitablette. olen ostnud suurel hulgal kalleid näohooldusvahendeid kuivale ja tundlikule nahale, aga miski ei aita. tundub et asi kipub vahel isegi hullemax minema. ilma jumestuskreemita ei julgekski kodust välaja minna. nägu on punniline ja ketendav ning täiesti jumetu!
äkki oskab keegi soovitada mingeid vitamiine või näohooldusvahendeid, mis imetava ema näonahka veidigi parandax! samuti võix keegi soovitada jumestukreemi, mis sobib hästi probleemsele nahale. võib ka mailida.
olen juba ette tänulik!
 
L. 25. aprill 2003, kl 15.06
Kas need tabletid ja kosmeetika lapsele koos piimaga mitte sisse ei lähe?
 
niika 25. aprill 2003, kl 18.04
Aga äkki aitaks, kui proovid natuke päevitada? Praegu vankriga jalutades on ju üsna mõnus lasta päiksel nina peale paista. JA et paremini päevitaks, määrin mina omale veel porgandiõli näo peale, see teeb kohe ka jumekamaks (aga ei ole mingi isepäevitaja). Porgandiõli müüakse Rosalindi kaupluses ja Rohupoes, väikeses pudelis maksab 54 krooni.
 
anette 26. aprill 2003, kl 13.40
selle peale ma pole tulnud, et kosmeetika lapsele piimaga sisse võib minna. vitamiinid mida ma kastunanud olen on aga mõeldud spetsiaalselt imetavale emale(kui välja jätta pärmi tabletid).
 
eevi 26. aprill 2003, kl 14.39
Ara kuula L-i ,kuidas saab kosmeetika mis nakku paned minna piimaga lapsele midagi nii rumalat pole kull enne kuulnud
 
Tihane 26. aprill 2003, kl 14.45
Proovi Eucerini rohelise korgiga tooted, antibakteriaalsed voi midagi sellist. Enadl mul aitas, praegu 33 nädalat rase. Mul läks muidugi asi totaalselt käest ära, hoolimata kõigestist vitamiinidest mida võtsin. Nüüd Eucerini kasutanud 3 nädalat, tõesti vanad punnid paranevad ja uusi pole juurde tekkinud.
Ah ja kui seda alguses näkku panna siis justkui hakkaks kiskuma, mõne aja möödudes läheb üle.
 
anette 28. aprill 2003, kl 18.23
mida need Eucerini tooted endast kujutavad ja mida sa täpsemalt kasutad?
siis huvitab mind veel kui palju nad maksavad?
kuigi mul on vistrikud on mu näonahk siiski kuiv. ega need tooted nahka ei kuivata?
 
anu 03. mai 2003, kl 14.45
mul on nahk selline talvisel poolaastal ja ma kasutan siis Helosani sinist salvi. Hoolitse selle eest, et nahk ka hingata saaks. Igasugu puuderkreemid ummistavad tohutult poore ju!
 
Tihane 04. mai 2003, kl 13.19
No Anett, meil vist sarnased mured. Mul ka mega kuiv ja halvimatel paevadel kestendab ka veel. Eucerini kreem aga aitas, juurde paed vist veel kastama mingit mega niistavat maski 2 voi rohkem korda nadalas.
Kui alguses seda kreemi nakku paned hakkab nagu kiskuma, siis mingi hetk laheb paremaks. Nadalaga hajub nahk taitsa ara. Silmadele pead ikka mingit muud niistavad asja kautama. tuub on sellel kreemil vaike 40 ml nii et on vist moeldud kastamiseks kuurina. Mul endal juba 4 nadal ja veerand on veel alles. Maksab alla 100 krooni, saab apteegist.
Ah ja kui liiga palju paned hakkab nahal *rullitama* ja voimatu on jum.kreemi sinna otsa panna.
 
talvi 07. mai 2003, kl 13.43
tavaline näokreem ei tohiks küll beebile mõjuda aga mina kasutan nahaarsti poolt spetsiaalset ravivat kreemi, mille intruksiooni oli küll kirjutatud,et raseadatele ja rinnaga toitjatele keelatud.
 
anette 08. mai 2003, kl 16.08
ostsin nüüd selle eucerini kreem-keeli ja samuti porgandiõli.
eucerini kohta küsix nii palju, et mitu korda päevas sa seda kasutad ja kas üldse öösel tohib kasutada kreeme, mis pole spetsiaalselt öökreemid-äkki nad ummistvad poore???
eucerini kreem on tõesti efektiivne. kasutan seda alles teist päeva ja punnid juba vaikselt kaovad.
niika-kas see porgandiõli näol liiga oranz ei jää? mina küll ei julge sellise porgandi näoga välja minna??
 
loo 21. mai 2003, kl 12.02
Minu mõlemad lapsed on 1a 8k rinda saanud ja niikaua pole olnud ka näonahaga probleeme ja ka päevi pole olnud. Ilmselt on see kõik hormoonidega seotud ja igal naisel vist ikka suht individuaalne, aga imetamise ajal peaks kosmeetikaga ikka tagasihidlik olema, just kreemidega. imenduvad ikka küll kuskile rakkudesse.
 
po 28. mai 2003, kl 10.14
Mina olen kasutanud ja kasutan ka praegu nn. kodustkosmeetikat. Näiteks vahustatud munavalge, mis pingutab nahka, hapukurgi või kaerahelbe maskid jne.. Päris hästi puhastavad. Veel on head eestimaised orto tooted, kus pole palju säilitusaineid sees. Nahk tunneb peale seda tõesti puhanuna. Veel võib kasutada igasugu beebi nahahooldusvahendeid. Ülekõige on hea saun ning pärastine külm dush.
 
fifi 31. mai 2003, kl 23.27
Eucerin on tõeti üle kõige, aga kiirmeetodina aitab näonaha häst pehmeks saada ka beebiõli, kui seda külma veega pestud märjale näole kanda.
 
Kris 18. juuni 2003, kl 20.58
Imetamine küll näonahka koledaks ei tee. Põhjus on milleski muus. Alates madalast enesehinnangust kuni vitamiini puuduseni.Sinna vahele mahub veel palju põhjuseid. Olen ise seda üle elanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!