Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
beebi pudrud
 
Triin 04. mai 2003, kl 12.55
Andke nõu! Olen kuu aega andnud 8 kuusele poisile Hipi ja Nestle putrusid (lisaks püreedele ja rinnapiimale), kas keegi keedab sama vanale ise putru?? Avaldage oma retsepte, kas teete veega või piimaga, kas mannast või millestki muust?? Need Hipi pudrud on liig kallid ja sisaldavad jumal teab mida.
 
memm 04. mai 2003, kl 14.46
Tee nagu endalegi: kaerahelbed; riisihelbed; manna; maisimanna; 4- viljahelbed; tatrahelbed jne.
Võid kasutada ka Nordic kiirputrusid.
Mina teen neid piima- vee seguga.
 
ami 04. mai 2003, kl 23.09
Minul laps aastane, kuid alustasin ka 6-kuuselt lisatoidu andmisega. Tegin kõik pudrud ise, enamasti keetsin veega ja lõpupoole lisasin piima juurde. Kasutasin kiirkeeduputrusid. Mõni nädal tagasi proovisin vahelduse mõttes maisijahu putru teha. Meeldis lapsele väga, segasin seda veel jogurtiga.
 
mina 05. mai 2003, kl 13.17
ikka tuleks ise teha,
 
tiiu 10. mai 2003, kl 15.59
Kui-on-tahtmine-anda-lapsele-täisväärtuslikku-toitu-siis-isevalmistatud-pudrud-on-head-ainult,et-kiirpudrud-küll-mitte-neid-on-eelnevalt-töödeldud,ja-toitainetest-on-vähejärgi-jäänud.Parimad-on-eestimaised-helbed-ja-täisterajahud,mille-säilivusaeg-ei-ole-rohkem-kui-6-9-kuud
 
hardy 13. mai 2003, kl 21.16
Meil sama vana tite ja armastab üle k6ige hirsiputru (helvestest),kaerahelbe, odrajahu ja tatrahelbe putru, lisan rpa pulbrit pudrule. Hipp-i pudru peale läks meil laps kärna.
 
Murakas 03. juuni 2003, kl 13.04
Oma mudilastele tegin ikka kõik ise, juurviljapüreed kaasaarvatud. Kui juba liha võis anda, ostsin vasika või kanaliha. Need head lahjad ja kergesti seeditavad. Kodumaised täisteratooted tõesti kõige puhtamad ja paremad. Kaerahelbepudrus võib natuke aganaid olla, aga sellest saab saumikseriga jagu. Ja need aganad puhastavad seedimist, nii, et pole häda midagi. Mannaputru ei soovitata eriti tihedalt anda, sest võib tekitada eelsoodumust allergiaks. Ja paksuks on ka kõige kindlam süüa mannapudruga.
Täpset retsepti ei oska anda, eks tule tunde järgi teha ja parem olgu vedelam kui liiga paks. Maitseks pane veidi ehtsat taluvõid. Soola hulk peaks olema rohkem selline sümboolne või üldse ära jääma alguses. Poes müüdavates püreedes ka soola ju ei ole. Vähemalt neis, mis kõige väiksematele tehakse.
 
õhki 24. juuli 2003, kl 15.22
Minu laps sööb siiani kõige rohkem Nordic neljaviljahelbeid, mis on ka kiirpuder.Sinna hulka võib panna banaani ja moosi-kui kõht on tühi, läheb küll!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!