Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
juuste värvimisest
 
Saskia 09. mai 2003, kl 10.28
Ei tea kas keegi oskab midagi tarka öelda ka juuste värvimisest rinnaga toitmise perioodil. Tibu on tilluke, 3 nädalane. Ise ei tihka suurt peeglisse vaadata. Kas see pähe määritav keemia võib ka rinnapiima mõjutada. Arvamused on seinast seina.
 
tiiu 10. mai 2003, kl 16.40
Paraku-on-nii,et-peaaegu-kõik-mida-me-endale-peale-määrime-jõuab-ka-meie-organismi-järelikult-ka-rinnapiima.Juuksevärvide-kahjulikkus-on-üks-enim-tõestatud(võrreldes-teiste-kosmeetiliste-vahenditega)Vaata-ka-ilu-rubriiki-kahjulikest-ainetest
 
annika 10. mai 2003, kl 23.33
värvisin ka kohe peale sünnitust oma juukseid ja ei ole siiani kellegagi midagi juhtunud. Arvan, et midagi kahjulikku selles küll olla ei saa. Ja hea oli, et värvisin, sest muidu kõnniksin juba viiendat kuud jubedana ringi, sest ei tea ju iial kui kaua rinnaga veel toidan. Soovitan sulgi seda teha.
 
Ly 11. mai 2003, kl 09.22
Minagi käisin värvimas kui poja polnud veel 1 kuune. Justkui ka kõik korras. :)
 
anu 11. mai 2003, kl 11.51
Ega ei märkagi kohe kõike. Värvidest ladestuvad lapse kehas raskemetallid ja muud mürgid, need ei pruugi endast märku anda kohe ja otseselt - nii et kohe tõmbad sirge joone, et on juuksevärvi pärast. Aga need ained on ju kõik vähitekitajad ning ka allerigaidtekitavad.
Rootsis tehti hiljuti uuring, millest leiti, et juuksuritel sünnib tunduvalt rohkem väärarenguga lapsi, kui ülejäänud populatsioonil keskmiselt. Ju ikka sellel põhjus olemas on...

Ei näe te midagi koledad välja selle pärast et juukseid värvinud pole. Noor emme on alati ilus!
Kena pühapäeva!
Anu
 
murka 13. mai 2003, kl 12.21
ei usu,arstid jällegi pole juuste värvimisele rasedusegi ajal vastu...parem oleks siiski triibutada,kuna värv ei puutu peanahaga otseselt kokku.
 
Värvi palju tahad 14. mai 2003, kl 16.38
Peanahast ei lähe miskit läbi, see on ju loogiline!!!! Ja kui peanahast midagi läbi ei lähe, ei saa see ka rinnapiima mõjutada.
 
Blond 19. mai 2003, kl 10.03
Mina ka värvisin suht kohe peale sünnitust & laps on igati terve & armas vot & mis mõtet on paanitseda, et mingid rootsi teadlased bla bla bla...kui mõtled, et midagi ei juhtu siis ei juhtu ka vot:)
 
tiiu 20. mai 2003, kl 11.22
Loomulikult on igalühel oma arvamus ja ta tegutseb vastavalt sellele. KOHE ei juhtu praktiliselt kellegi midagi ja arvamus,et peanahast ei lähe midagi läbi on ei tea kust võetud ja ekslik.
Üks haigustest mis on juuksekemikaalidega seotud on põievähk- naistel kes värvivad vähemalt korra kuus on risk suurem, juuksuritel aga 13x suurem. Mida te emad endaga teete- see on teadlik ja teie enda valik, jätke palun ainult lapsed sellest välja,sest nemad ei saa enda eest veel seista.
 
elsa 29. mai 2003, kl 14.34
ära värvi oma juukseid,pese neid ja hoolitse muud moodi,kindlasti on Su loomulik juukse värv kena.
Õnnitlen emaks saamise puhul!!
 
kaire 09. juuni 2003, kl 16.44
Pole küll päris täpselt faktidega kursis, kuid oleneb ilmselt ka valitavast värvist. Olgem ausad, kõik mida me sööme, tarvitame ja sisse hingame mõjutab meie järglasi.
 
anneli 16. juuni 2003, kl 11.55
kui paari-kolme kuu tagant juuksuris heade värvidega värvida, ei juhtu küll mitte midagi. Võid ju spetsiaalselt juuksuri käest uurida, milline värv on kõige ohutum
 
emps 26. juuli 2003, kl 23.59
Mina küll värvisin oma juukseid nii raseduse ajal, kui ka rinnaga toitmise ajal.Ei ole miskit juhtunud, ja ega ma siis ei nuusutanud ka seda värvi haisu. Hoia miski rätt nina ees, et väga palju sisse ei hingaks.Minu arst küll ei keelanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!