Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
kingiks beebile?
 
Mirka 10. juuni 2003, kl 20.02
Mida viia külakostiks/ kingituseks värsketele lapsevanematele ja väikesele beebile? Endal lapsi veel pole, sellepärast ei oska ka välja mõelda, mida osta. Kas oleks tergem nende endi käest küsida, mida lapsele vaja oleks? Mis ise olete viinud ja mida teile on toodud?
 
Sike 10. juuni 2003, kl 20.46
Kas pampersit või beebi kosmeetikat.Pampersi puhul peaks teadma kui raske beebi on?
Kosmeetikast soovitaks Avent`i beebisampooni(väga hea)ise kasutan oma 3k. beebiga sünnist saati.
 
Mari 11. juuni 2003, kl 11.24
Sa võiksid ju küsida värsketelt vanematelt, võibolla on neil mõni kindel soov.nt suur ilus tita album, beebi raamat(sinna saab kõik olulise üles kirjutada.Meile toodi mänguasju ja riideid.ka traditsiooniline hõbelusikas on kena kink.
 
Judy 11. juuni 2003, kl 16.10
beebikosmeetikat ei mingil juhul!!! mulle toodi, kasutan lapsel vaid looduslikku õli ning tärklist... miks ma peaks talle mingit keemiat peale möksima?
?ampooni pole 1 eluaastal üldse vaja (lapsel küll sünnist saati juuksed peas, samas ju suht õhukesed), seepi ei kavatse kah esimesel eluaastal kasutada

mulle meeldinuks saada lambanahk voodisse, turvahälli või kärusse, hea fotoalbum, hõbelusikas (hea last sööta), nokaga magic-tass, kallimaid riideid (raske tegelikult valida), beebipoe kinkekaart...
 
Sike 11. juuni 2003, kl 22.53
Avent`i sarjas on beebile keha- ja juusteshampoon mis on kliiniliselt testitud allergiavaba ja pisaratevaba.
Minu arust on see superhea.Iseasi kui su rahakott seda osta ei luba.
 
V.. 13. juuni 2003, kl 12.13
GINGI BEEBILE MINGI BEEBI KÕRISTI
 
BEEBI ARST 13. juuni 2003, kl 12.16
MA SOOVITAKSIN VANEMATE KÄEST KÜSIDA
 
ema 15. juuni 2003, kl 01.21
irw. üks argumenteerib miks ta ei pea vajalikuks lapsele keemiat pähe määrida ja teine suudab vaid tuimalt lahmida: pole raha, oled vilets ja vaene. tase.
katsikuks võib vabalt beebipoe kinkekaardi viia kui midagi konkreetset ei tellita, nt taevakarva kutsu või beebikeskuse või juku. hõbelusikaid sai minu laps nt 8 tükki... beebikosmeetikat ei pruugi laps taluda või on see juba olemas ja seda kulub ikka imevähe ju reeglina, nii et pole mõtet kuhjata. riided ostavad mitte-emad reeglina jällegi ebasobivad, antagu mulle andeks.
 
maia 21. juuni 2003, kl 00.40
alati on mingi arendav mänguasi/köristi lapsele sobiv :)
soovitavalt mingi erksavärviline, mis hästi pilku püüab!
 
kris 25. juuni 2003, kl 20.28
Raamat "Minu esimene aasta" või "Beebiraamat", kuhu on hea märkida kõik beebiga seotus asjad ja sündmused. Väga ilus kingitus.
 
neiu 14. juuli 2003, kl 12.37
meile tõi näitex mu kallime õde beebivanni
 
neiu 14. juuli 2003, kl 12.37
meile tõi näitex mu kallima õde beebivanni
 
mirjel 08. september 2003, kl 21.49
absoluutselt parim kink on mähkmed. need kuluvad alati ära. ma pidin lolliks minema, kui mulle toodi hunnikute viisi koledaid ja imelikke riideid, kõristeid ja muid asju. iseenesest on närimisrõngas ka tore kink, kuid seda võibolla satub ka seitse tükki siis. küsi, kas neil juba on, kui pole, kingi see. muidu jah, tegelikult aitab müüja ka mähkmeid valida, aga enamasti on pakkidel peal kirjas, et vastsündinutele. vali kas newborn või kindla peale minek on mini. isegi kui kohe täna on nats suur, siis homme on juba paras.
 
Britt 06. oktoober 2003, kl 14.44
oma beebile olen siiani peaaegu kõik ise ostnud (olen alles rase), ämmaga on kokkulepe et tema ostab voodi nii et meie valime :) see sisi on kingitus tema poolt, kingitud on ka beebiriideid ja pärisilusaid kuid eelistan ise osta. väga teretulnud on beebide mänguasjad - ei raatsi nende kallimate ja ilusamate peale raha raisata - ehk läheb mähkmete ja riiete jms jaoks vaja...
hea kingitus oleks see rippuvate mänguasjadega kaunistus beebi voodi kohale - neid on igast erinevaid - muusika ja kõrinatega. :) muidugi võib uurida enne kas ja msi olemas on ja mida vaja - ei paneks sellist asja pahaks kui keegi midagi kinkida tahab. ema ntx ise küsib et ega sul seda või teist vaja ei ole et ma saadan sulle (elame erinevates riikides).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!