Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
Lasteraamatud
 
Tädi 02. juuli 2003, kl 15.05
Otsin oma väikesele sugulasele (1 aasta 2 kuud) raamatuid. Kust leida? Lapse vanaema väitel leidis ta vaid Selverist ühe.
 
L. 02. juuli 2003, kl 15.23
Ajaleheputkades on mingeid ja raamatupoode ju on ka mitmeid Tallinnas. Aga nii väike vast ei oska raamatust mingit rõõmu tunda, pigem mõni mänguasi. Mu sõbranna poja natuke üle 2 aasta ja tal hunnik mänguasju, millega tegeleb, aga mitte raamatuid.
 
Tädi 02. juuli 2003, kl 15.28
Nii ema kui vanaema loevad talle praegu hoolega raamatuid. Tema ema on venelane ja isa on eestlane. Nii et olemasolevad on kõik venekeelsed. Ja lapsele väga meeldib kuulata kui neid ette loetakse. Need on sellised mõnelehelised papist raamatukesed, kus lehekülje keeramisel tõuseb nt paberist lossike. Väga armsad. Aga eestikeelseid pole neil. Tahavad küll.
 
L. 02. juuli 2003, kl 15.47
Selliseid minu meelest eestikeelseid polegi. Aga vaata raamatupoodidesse igaks juhuks. Ehk saad midagi muud. Putkades on venekeelsed, täpsemalt pole uurinud.
 
Milvi 03. juuli 2003, kl 13.47
On küll raamatupoodides on "Pane mind klähvima"
"pane mind piuksuma"
"Pane mind prääksuma"
raamat sisaldab ilmekat jutukest ja kohevakarvalist punnutmillele vajutades teeb raamat häät.
veel on "Ponni"
"Täpi"
"Inetu pardipoeg"
"Kassike kaspar"
Üldiselt vaata Apollo lehelt: http://www.apollo.ee/index.php?store=1&menu=23&show=0&cat=12&subcat=&sort=date seal on raamatu välimus ja kirjeldus antud.
 
rebecca 03. juuli 2003, kl 20.15
karu-kusti lood on just sellised mitmemõõtmelised ja eestikeelsed, mine korralikku raamatupoodi ja küsi müüjalt - ta laob sulle ette ikka rohkem kui ühe rmt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!