Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
gaasivalud
 
head 07. juuli 2003, kl 10.30
millest tekivad põhiliselt gaasivalud?Toidan beebit rinnaga, aga puuksutab nii mis kole ja hirmsa kisaga.
 
Lynn 07. juuli 2003, kl 11.08
sel juhul tekivad nad asjadest, mida Sina sööd. ma täpset nimekirja ei oska Sulle kahjuks pakkuda, kuid arstilt saad kindlasti parema info. üheks gaase tekitavaks toiduaineks oli, kui mu mälu ei peta, nt juust (millest järeldub et võivad tekitada ka muud piimatooted?) ja vürtsikad toidud vist ka isegi... aga uuri targematelt.
 
naine 07. juuli 2003, kl 11.28
ja õunad tekitavad gaase....
 
Mari 07. juuli 2003, kl 14.07
neid aineid on väga palju.anna cuplatoni või mingit teist sarnast tilka söögi alla.meie proovisime alguses espumisani aga see ei aidanud, cuplaton tegi tita rahulikuks.
 
pubekas 07. juuli 2003, kl 14.55
väldi kohvi, miatseaineid - vürtse, shokolaadi, kala, piima, mune
pähkleid, mandleid jne.
 
sirts 07. juuli 2003, kl 21.34
sepik, pehme sai, must leib, jogurtid, kohupiim, kõik värske peale banaani
 
rebecca 08. juuli 2003, kl 17.15
Gaase tekib eri organismidel eri asjadest. Kui lapsel on soodumus gaasideks, siis lihtsalt nii on. Vältimisest eriti vist kasu pole. Minul oli näiteks nii esimese pojaga, et hädaldas või lausa kisas pea terve päeva mingil ajavahemikul, julgesin lõpuks süüa ainult kaerahelbeputru, aga ikka olid lapsel gaasid. Tilgad, massaazh jms. ei aidanud. Pidin gaasid ise tital kõhust välja aitama, alles siis oli rahu majas. Tegin seda seebipulgaga, mille ise seebist lõikasin ja otsa õrnalt ära teritasin - see teha märjaks ja siis libedast peast õrnalt pepusse nagu kraadimisel (kraadiklaasiga ei tohi, sest elavhõbe on mürgine). Gaasid tulid nagu mühin ja rahu oli majas. Väga tihti nii teha ei tohi, aga kui ikka laps karjub, tuleb teda aidata. Mina tegin ikka keskmiselt kord päevas.
 
väike 09. juuli 2003, kl 14.37
meie kasutame sab simplexi tilku, aitab täiesti
 
Mariina 10. juuli 2003, kl 21.20
Tegelikult paljudel juhtudel ikka aitab oma toidusedeli muutmine. Proovi tõesti nädal jagu vältida kõiki teadaolevaid eelnimetatud gaasitekitajaid. Meil igatahes aitas väga hästi. Suurimaks kurjajuureks on enamus puuvilju, piimatooted ja saiad leivad. Proovi näkileiba ja kartulit . Rebecca kirjeldatud juhtum ei ole tegelikult reegel, seega ära kohe meelt heida. Tilgad aitavad kui anda neid tõesti enne igat toidukorda ja samuti võid apteegist osta linex kapsleid, ja neid siis lapsele kuidagi sisse manustada. Näiteks lüpsad väikese koguse rinnapiima välja ja pärast annad lusika või süstlaga(loomulikult ilma nõelata süstlaga). Meie lapsel aitas igatahes väga hästi ristiköömnetee, mille tegin vähese glükoosiga magusaks, sest suhkur on sammuti üks kurjajuur.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!