Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
kõhukinnisus
 
head 07. juuli 2003, kl 10.41
Laps on 1-kuune ja kimbutab selline asi nagu kõhukinnisus. Kaka ei olegi nii kõva, aga selline tihke ja beebi ei püüagi pinguta-da. Esimene kord oli ta ilma kakamata 4 päeva , oli väga rahutu ja Microlaxi abiga sai ta vaevast lahti. Hiljem pidin seda kasutama üle päeva, kuna arst ei osanud ka midagi soovitada peale ootamise. Laps on rinnatoidul.
 
mina 07. juuli 2003, kl 11.29
andsin lapsele rinnaiima asemel vahest teed, see aitas.
 
Mari 07. juuli 2003, kl 14.04
proovi kummeliteed.nii endale kui beebile.tema jaoks võid nati glükoosiga magusamaks teha.on ka sellised kraanuliteed emadele ja beebidele.uuri apteegist, kindlasti on midagi veel peale microlaxi.minu esimene laps kakas ka ainult paar -kolm x nädalas(oli rinnapiimal)teine seevastu igal hommikul kuid saab kunsttoitu.eks see ole ikka beebidel erinev.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!