Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Beebi
õnnelik!!!
 
rebecca 08. juuli 2003, kl 17.45
Soovin jagada oma otsatut rõõmu selle üle, et mul nii tore beebi sündis. Juba 3 kuud ta muudkui naeratab mulle. Ta ei nuta. Tõesti kohe. Ta magab. Hommikul ärkame pool kümme koos. Ta tegutseb omaette. Ei nõua kogu aeg sülle. Sööb hästi, võtab kaalus juurde, kasvab mühinal. Kardab kõdi. Räägib minuga. Omab huumorimeelt. On ilus. Ma poleks ausalt öeldes uskunud, et selliseid beebisid olemas on, aga nüüd saan ise kogeda. Ega ma ei kelgi, ma olen tõesti õnnelik.
 
Mari 08. juuli 2003, kl 18.14
palju õnne sulle.naudi seda...varsti kasvab temast pisike röövel, kes igale poole jõuab ja pättusi teeb. :-))
 
0/0 08. juuli 2003, kl 20.27
Loen su juttu ja meenutan kui toredad olid mu lapsed tittedena(praegu 7 ja 8 aastased)Lausa kullatükid.Nüüd võtavad oma tegudega vahest silme eest mustaks.Elul on üllatusi......
 
Mariina 11. juuli 2003, kl 11.30
Ja ja endalgi tuleb rõõmupisar silma kui vaatan oma väikest väänikut.Ma poleks ka elu ses uskunud et üks 7 kuune võib nii otsatult palju häälega naerda ja on nii asjalik. Muudkui müttab diivani äärest tuge otsides edasi tagasi endal jalad alla nigu väikesed vändad. Ja kus pistab kilkama kui issi koju tuleb või mõni endasugune silmapiirile ilmub. Need ilusad hetked varjutavad õnneks kõik jubedad öised ärkamised, mis on tingitud hammaste tulekust. Ja eisaa ju olla tujutu magamatusest kui temasugune väike rõõmurull hommikul poole seitsme paiku äratab sind "õrnalt" näppe silmaauku torkides või ninast hammustades. Ma kohe ei taha et mu pisike beebi peaks kunagi oma naeru unustama.
 
alllu 13. juuli 2003, kl 15.26
ma kohe kade teie peale.. aga muidu õnne ja ikka päiest teile. :)
 
jojo 07. august 2003, kl 18.42
minu laps oli ka täpselt samasugune väiksena nagu sa kirjeldasid aga nüüd hakkab ta aastaseks saama ja on ikke veel rõõmus ja naeratab ja annab musi jne. jne. aga nüüd oskab ta ka jonnida, kui ei saa midagi mida tahab. Vahel saab isegi nii kurjaks, et viskab selili ja karjub. Eks ma ta ise ka ära hellitanud, sest kuidas ma saan temaga kuri olla kui ta mulle oma ingli naeratust naeratab just siis kui ma nii väga kuri tahan olla.
 
ellu 19. august 2003, kl 13.35
ka mina olen oma 4 kuuse rõõmurullikese pärast õnnelik... ta naerab kõva kõva häälega ning seda on kohe lust vaadata.. hommikul kell 8 äratab mind oma kilkamisega ning proovib öelda emme...
 
iris 08. september 2003, kl 21.42
mul on lapsel ülehomme sünnipäev, saab 5-kuuseks. ta on nii tohutult hea ja tore tüdruk, mitte kunagi pole asjatult karjunud, naeratab ja kilkab. kõdi kardab siis, kui teda hästi ärevile ajada, tõsta ta kõrgele õhku jne. muidu mitte. esimene hammas ka juba käes. nüüd ma ootan teist last ka ja kui mul kaks sellist on, olen kohe topeltõnnelik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!